VV Spaubeek 1 – SV Argo 1 | 2-2

·

·

, ,

| Goede reeks blijft

Vandaag staat het 2e duel tegen Argo op het programma. In de heenwedstrijd werd ongelukkig verloren. Er had volgens mij minimaal één punt ingezeten. Twee momenten van onoplettendheid leverden ook twee doelpunten op. Maar na deze verloren wedstrijd is ook positief nieuws te vermelden. En ja, ik weet dat het de goden verzoeken is, maar sinds deze wedstrijd zijn wij ongeslagen. Wat zou het goed zijn als wij deze lijn kunnen doortrekken. Het is echter afwachten in hoeverre de wedstrijd van afgelopen donderdag en het Gala van afgelopen vrijdag nog in de benen zit. Erik (Brommer) is er niet bij, zijn blessure kost meer tijd, maar voor de rest kunnen Mike en Bart over de volledige selectie beschikken. Met focus en hard werken moet er een goed resultaat behaald kunnen worden.

De start van deze wedstrijd was voortvarend. De eerste twintig minuten waren wij heer en meester. Dit resulteerde in twee doelpunten, een pegel van Bram en een intikker van Robbie. Kat in het bakkie zou je dan zeggen, maar daarna begon de wedstrijd te kantelen. Niet dat het in de eerste helft tot grote kansen leidde voor Argo.

In de rust werd erop gewezen dat wij er nog niet waren en dat wij nog vol aan de bak moesten. Wat er verder in de tweede helft nog gebeurde weet ik niet. Werklust was er nog genoeg, maar het lukte niet meer. Argo werd sterker en sterker. Een mooi afstandsschot, hands of niet, betekende de zogenaamde aansluittreffer. Daarna werd een tweede treffer voor Argo afgekeurd wegens buitenspel. Bij de derde treffer voor Argo kon Vincent vlaggen wat hij wilde, de scheids keurde deze treffer goed. Een gelijkspel was het eindresultaat van deze wedstrijd. Of wij nu 1 punt gewonnen hebben of 2 verloren, dat zal bij de eindafrekening blijken.

Twee wedstrijden in een week en daarbij ook nog een Gala-avond is misschien iets teveel gevraagd. Het “goede” nieuws is dat wij komende week weer twee wedstrijden moeten spelen. Dus mouwen opstropen, in de handen spuwen en vlammen.