VV Spaubeek 1 – Centrum Boys 1 | 3-2

·

·

, ,

| The day after

Laat ik nu maar eens beginnen om onze leden Rob en Max te feliciteren met het fantastische resultaat gisteren. Wat lekker Rob, ’n concurrent uit eigen gelederen.

Op deze donderdagavond staat thuis de uitwedstrijd tegen de Boys uit Sittard op het programma. Een team dat, in de historie gekeken, altijd over een aantal uitstekende voetballers beschikt. Hun resultaten zijn echter heel wisselvallig. Ook wij moeten weer enige aanpassingen doen in de opstelling, niet iedereen is op een donderdagavond beschikbaar en door een blessure is Brommer ook niet inzetbaar.

Vanaf 18.45 uur druppelen de spelers binnen en Mike geeft aan, eerst omkleden en dan wedstrijdbespreking. Het Spaubeekse kunstlicht is echter verre van ideaal om avondwedstrijden te spelen, of ligt het aan mijn ogen.

Ook vanavond blijkt dat Centrum Boys over een aantal slimme, goede voetballers beschikt en een van hen zorgt al snel voor de eerste treffer. Even later reageert Cas J alert op een verre bal van Sean en de 1 tegen 1 is een feit. Wat volgt is een leuke pot voetbal. Een afstandsschot van Bram is de keeper van de Boys te machtig en onze tweede treffer is een feit. Toch wordt het nog voor de rust gelijk. Bij een vrije trap geeft de nr. 9 van de Boys  precies aan wat hij wil dat gebeurt en hij kopt de bal achter Manu. In de rust moet Bram gewisseld worden en komt een tweede Cas in het veld. Deze Cas had een aantal prima afstandsschoten in zijn benen, echter deze zeilden langs de verkeerde kant van de paal. Met nog zo’n vijftien minuten op de teller haalde Gilbert wel doeltreffend uit en de bevrijdende derde treffer sloeg tegen het net. Met volle inzet werden de drie punten daarna binnengesleept. Nu volgt eerst het Gala en daarna wacht zondag alweer de volgende opponent.