VV Hebes 1 – VV Spaubeek 1 | 1-1

·

·

, ,

| Vandaag wel

Deze zondag staat de wedstrijd tegen de mannen van Hebes op het programma. In het verleden waren dit steeds vrij gelijk opgaande wedstrijden, waarbij mij het meeste zijn bijgebleven de heerlijke duels die werden uitgevochten tussen Joey en zijn, naar mijn mening, favoriete tegenstander, Sonneville, die er niet meer bij is.

Tevens kunnen wij vandaag een nieuwe speler binnen de selectie van de VVS begroeten, Dennis Dengering zal vanaf vandaag de kleuren geel en zwart verdedigen. Daar tegenover staat dat het coronaspook nog steeds rondwaart. Eerst wedstrijdbespreking en dan op naar Beegden.

De spelers van de VVS maken het mij niet gemakkelijk om iets over deze wedstrijd te schrijven. Een punt nemen wij mee vanuit Beegden. Een lucky schot van Gilbert zorgde voor de gelijkmaker. Vandaag miste ik met name het voetbalplezier, alles zag er erg plichtmatig uit. Teveel spelers haalden niet hun gebruikelijk niveau. Je kunt je afvragen of wij nog wel op echt gras kunnen ballen. Zelfs eenvoudige ballen kwamen niet aan. Wel kan je niet ontkennen dat er hard gewerkt werd. Het was billen knijpen tot het laatste fluitsignaal, maar 1 punt is 1 punt. Dus inpakken maar en op naar café Spech. Hopelijk is de blessure van Brommer niet zodanig dat hij de komende wedstrijd(en) moet missen.

Wist u trouwens dat er dit seizoen, een idee van de trainers, de meest waardevolle speler van het seizoen gekozen wordt? Spelers kunnen punten verdienen tijdens wedstrijden en voor de trainingsopkomst. Tijdens wedstrijden verdelen drie personen punten. Er is nu een eerste tussenstand. De top 5 is nu: Bas, Cas J, Jeffrey, Sean, Ralph.

Nu volgen echte Engelse weken, wij spelen op donderdag, zondag, donderdag, zondag.

Tot dan!