SVC 2000 1 – VV Spaubeek 1 | 1-4

·

·

, ,

| Belangrijke punten

Veel weet ik niet van de tegenstander van vandaag. Wel kan iedereen zien dat zij niet zo goed gestart zijn in dit seizoen, maar dat kan je ook over de VVS zeggen. Ik ben even in mijn eigen archieven gedoken en heb gezien dat wij op 20 sept 2020 kansloos verloren van dit team. Dus wij zijn gewaarschuwd.  Het covid-spook waart nog steeds rond binnen onze selectie en tegenover twee herstelden staan ook weer twee besmette spelers. Verder moeten wij het vandaag doen zonder onze capo, die kampt met een blessure.

Door Mike en Bart werd de selectie op scherp gezet en hierna werd vertrokken naar Roermond waar de wedstrijd op echt gras gespeeld wordt.

Aangekomen in Roermond bleek het veld eigenlijk onbespeelbaar, maar toch gingen wij vol zelfvertrouwen van start. Brommer bleek deze wedstrijd duidelijk te snel voor de verdediging van SVC2000. In de elfde minuut benutte hij de eerste keer doeltreffend zijn snelheid en de voorsprong was een feit. Daarna was er sprake van hotseknotse voetbal en soms leek het zelfs pupillenvoetbal, waar de bal was daar was ook een kluitje spelers. Toch kwam de 1 tegen 1 op het scorebord. Het maken van verkeerde keuzes lag hieraan ten grondslag. Even later was het schrikken geblazen, Manuel lag geblesseerd op de grond. IJs en pijnstillers deden toch hun werk en hij kon gelukkig verder. Nog voor rust was het weer het surplus aan snelheid en Brommer tekende voor zijn tweede.

In de tweede helft werd het veld slechter en slechter. Gilbert zorgde voor de 3 tegen 1 en een geweldige pegel van Bas zorgde voor de vierde treffer van de VVS. Daarna werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld. Drie belangrijke punten kunnen worden bijgeschreven. Wij kunnen nu weer voorzichtig naar boven kijken.

Wij zullen hard moeten blijven werken en dan komen de resultaten vanzelf. Ik heb verder genoten van de fanatiek meecoachende bank, vooral Sean was hierbij erg actief.

Misschien had de wedstrijd, gezien de staat van het veld, niet gespeeld moeten worden, maar deze punten neemt niemand ons nog af. Daarna werd er nog een feestje gebouwd in café Spech. Komende zondag op naar Born.