In memoriam: Raymond Day

·

·

Gisteravond bereikt ons het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van onze oud-speler Raymond Day.

Raymond kwam in het midden van de jaren negentig van Maurits naar VV Spaubeek en dat bleek een gouden combinatie. Naast veel plezier buiten het veld, bleven ook successen op het veld niet lang uit. Met zijn enorme werklust maar zeker ook zijn voetballende en scorend vermogen was Raymond van grote waarde voor ons eerste elftal. Na eveneens succesvolle periodes bij SNA en VV Obbicht keert Raymond aan het begin van dit millennium terug in Spaubeek om hier zijn actieve carrière af te sluiten.

Ook in de ruim vijftien jaar na zijn vertrek uit Spaubeek bleef de band met onze vereniging warm. Regelmatig liep hij met name in Geleen of bij Fortuna oud team- en clubgenoten tegen het lijf, met wie dan altijd een enthousiast praatje werd gemaakt en mooie herinneringen uit zijn tijd in Spaubeek werden opgehaald. Die gesprekken gaan we zeker missen, maar die warme herinneringen zullen we nooit vergeten.

We zullen Raymond herinneren vanwege zijn fanatisme in het veld. Zijn felle duels met verdedigers en keepers van de tegenpartij. Zijn voetballende kwaliteiten en scorend vermogen. We denken ook met een glimlach terug aan zijn haat-liefde verhouding met zo ongeveer elke scheidsrechter die zijn pad kruiste. Maar we zullen ook zijn sociale en vriendelijke karakter niet vergeten. En natuurlijk zijn grote gevoel voor humor. Een mooi voorbeeld van ruwe bolster, blanke pit. Een kleurrijk persoon met het hart op de juiste plaats.

Namens bestuur en leden van VV Spaubeek wensen we alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Raymond, bedankt voor alle mooie herinneringen. Ook in Spaubeek gaan we je erg missen, rust zacht.