VV Spaubeek 1 – RKVB 1 | 2-0

·

·

, ,

| Waarschijnlijk de laatste

Na afgelopen donderdag mogen wij vandaag weer aan de bak. Het is afwachten hoe onze jongens de inspanningen van die wedstrijd verteerd hebben. Tegen de tegenstander van vandaag hebben wij enkele seizoenen geleden wel een héél belangrijke wedstrijd gespeeld. Wat gaat vandaag ons brengen?

Mike en Bart zullen in elk geval minimaal één aanpassing moeten doen, want Yves is geschorst. Op papier is dit een van de zwakkere broeders in onze klasse, maar gezien de stand zijn wij dat misschien ook wel. Dus ook vandaag zullen wij 100% moeten geven om tot een goed resultaat te komen, of zoals Mike pleegt te zeggen: FOCUS. 3 punten zouden meer dan welkom zijn om zo de gedwongen pauze in te gaan. Rond 16.15 uur weten wij hoe het gegaan is.

Eigenlijk kan ik over de wedstrijd kort zijn. De eerste winst van het seizoen is binnen en verder snel deze zondag vergeten. Natuurlijk was er sprake van strijd en inzet. Na zo’n tien minuten was Brommer het eindstation van een goed lopende aanval en de belangrijke eerste treffer was een feit. Na ca. 25 minuten volgde een flinke uithaal van Ralph en het stond 2 tegen 0. Daarna was er nog maar een ploeg die aanviel, echter de laatste pass kwam steeds niet aan of was een prooi voor de beste man van RKVB, de keeper. Het laatste half uur hinkte de thuisploeg op twee gedachten, de score verder uitbouwen of de 2 tegen 0 over de streep trekken. Slotsom:  wij kunnen veel beter en nu maar afwachten hoe het verder gaat en dat ligt uitsluitend aan covid.