Brevendia 1 – VV Spaubeek 1 | 1-1

·

·

,

| Weer voor ‘t echie

Na een wel heel lange rustperiode mogen wij weer aan de slag. Met een nieuwe kapitein, Mike, de vertrouwde stuurman, Bart en een selectie met slechts enkele nieuwe gezichten, te weten: Jeffrey en Rick, en enkele mannen welke doorstromen van de jeugd c.q. lagere elftallen, Rowan, Luuk, Dylan en Bram, mogen wij proberen om een leuk seizoen te spelen. Wij hopen op weinig blessures en veel punten. Tijdens de voorbereiding spatte het enthousiasme er in elk geval vanaf.

De start is meteen tegen een tegenstander, welke in het verleden nagenoeg gelijkwaardig was, maar hoe zijn zij door de lange zomer/winter/zomerstop gekomen? Dit is tevens de tegenstander waar het bier veruit het duurst betaald wordt.

In vergelijking met het laatste seizoen is de basis nagenoeg gelijk, met dien verstande dat Gilbert door een blessure voorlopig niet inzetbaar is.

Zoals verwacht werd het een wedstrijd tussen twee nagenoeg gelijkwaardige ploegen. De VVS had de ietwat betere start en na zo’n twintig minuten scoorde onze Brommer het eerste doelpunt van deze competitie. Daarna golfde het spel op en neer, maar dit leidde niet tot grote kansen. In de tweede helft kwamen wij meer onder druk te staan en dat resulteerde in de gelijkmaker. Hierbij werd nog hevig geprotesteerd, was het nu buitenspel of niet. Daarna probeerden beide ploegen nog voor de drie punten te gaan, echter dat zat er niet in. Een gelijkspel deed recht aan de verhoudingen in het veld. Gelukkig had Harald zijn eigen drank meegenomen en kon een welverdiend pilsje genuttigd worden.

Toch kon ik mij niet aan de indruk onttrekken dat er teveel spelers zijn, welke niet meer gewend zijn om op echt gras te spelen.

Nieuw is dat er nu na elke wedstrijd een speler van de dag wordt gekozen. Steeds wordt door drie personen een top 3 gekozen. De betreffende speler krijgt een beker en een aantal consumptiebonnen. Op het einde van het seizoen krijgen wij dan de speler van het jaar. Voor de eerste wedstrijd had Sean de eer. Volgende week de eerste thuiswedstrijd tegen SHH, tot dan!