VV Spaubeek 1 – SV Argo 1 | 0-1

·

·

, ,

| Nieuw tenue, nieuwe Schwung

Anders dan de uitslag doet vermoeden heb ik een goede wedstrijd gezien. Er stond een heel ander team tussen de lijnen. Dat is de VVS zoals ik en velen anderen willen zien.

Het begon op een kille dinsdagavond, alsof hij nooit was weggeweest claimde hij weer zijn vaste plek in de kleedkamer. Tjeerd is back. Hij viel meteen met de neus in het water. Gezien de prestatie van de eerdere wedstrijd stond een wel heel pittige training op het programma, maar deze overleefde hij met verve.

De opstelling van deze zondagmiddag was weer anders, de blessures van Brommer en Isak noopten weer tot enige aanpassing en zo kon het gebeuren dat na slechts één training Tjeerd meteen weer in de basis mocht starten. Eerlijk is eerlijk hij is het nog niet verleerd en hield het toch zo’n 75 minuten vol. Verder werd Yves nu als back geposeerd en Bas nam de andere backpositie voor zijn rekening.             

De tegenstander bleek over een goed voetballende ploeg te beschikken, maar wij deden zeker niet onverdienstelijk mee. Het was gewoon een enorm verschil met de wedstrijd tegen Haslou. Iedereen haalde gewoon een dikke voldoende. De wedstrijd leek ook op een gelijkspel uit te draaien, echter zo’n vijf minuten voor het einden ontstond er een scrimmage voor het doel van Manuel en plots lag de bal tegen het netje. De vlagsignalen van Vincent werden weggewuifd. In de laatste minuten werd nog alles naar voren gegooid echter de, in mijn ogen, verdiende gelijkmaker bleef uit.

Op deze wedstrijd kun je wel voortborduren, wij hebben laten zien dat wij het wel kunnen. Het is zaak om deze lijn door te trekken en dan komen de punten vanzelf. Nogmaals complimenten aan het hele team en als ik dan een speler extra moet noemen dan is het Bram S., die werkelijk een dijk van een wedstrijd speelde.

Nu nog Jorn terughalen en de Ouwehandjes zijn er weer.

Misschien tot volgende week.