SVC 2000 1 – VV Spaubeek 1 | 3-0

·

·

, ,

| Valse start

Aan een andere Arno en een nieuwe Bart de taak om het seizoen 20-21 beter te laten verlopen dan de afgelopen twee seizoenen. De voorbereiding kende hoogte- en dieptepunten. Wij mochten een aantal nieuwe spelers begroeten en moesten afscheid nemen van enkele andere.

Vol goede moed werd er naar Roermond vertrokken, alwaar de eerste krachtmeting van dit seizoen op het programma stond. De trainers konden geen beroep doen op de geblesseerde Ralph, Cas J en Cas S. Bij aankomst ontstond meteen enige commotie, het bleek dat wij in wel heel oude reservetenues moesten spelen (eigenlijk moet dat geen fli….uitmaken).

De nieuwelingen: Robbie, Yves en Eddy kregen meteen een basisplaats. Vanaf het eerste moment hadden wij niet veel in te brengen. De tegenstander was feller, dreigender en beter. De 9 en 10, spelers van SVC waarvoor met name gewaarschuwd was, scoorden beiden. Voor de eerste tussentijdse toets werd dan ook een onvoldoende behaald. Natuurlijk waren er lichtpuntjes, maar er liggen nog voldoende uitdagingen op ons trainersduo te wachten. Bram, Isak en Eddy raakten geblesseerd en hopelijk vallen zij niet te lang uit. Deze week maar weer vol aan de bak en komende zondag wacht alweer het volgende tentamen. Het kan alleen maar beter gaan.