VV Spaubeek 1 – Alfa Sport 1 | 1-5

| Respect

Over de wedstrijd kan ik kort zijn, een verdiende overwinning voor de gasten uit Oirsbeek die misschien ietwat hoog uitviel, maar dat was ook weer deels te danken aan het “amateuristisch” verdedigen van onze mannen. Dat de mannen van Martin maar snel kampioen mogen worden.

Kijkend naar de VV Spaubeek waren de grootste problemen voor de wedstrijd. De staf was uren bezig om een volwaardige selectie op de been te krijgen. Gelukkig waren spelers van alle lagere elftallen bereid om ons uit te helpen. Zo stonden: Charlie, Bassie, Daan B. en Jeroen D. op het wedstrijdformulier, waarbij Bassie zelfs een basisplaats was toebedeeld. In de rust konden Bas M. en Joey niet verder en moesten Daan en Jeroen nog vol aan de bak. Brommer liet zelfs zijn petekind in de doopvont achter om nog te proberen punten in Spaubeek te houden. Het moet gezegd: iedereen deed zijn stinkende best, maar de tegenstander was beter.

Handhaving in de derde klasse wordt een uitdagende klus, maar alles is nog mogelijk. Als iedereen er zijn schouders onderzet moet dat lukken. Het is hopen dat wij nu onze portie van blessures en ziektes gehad hebben en dat wij ons samen kunnen focussen op de komende wedstrijden. Verder is het nog te hopen dat wij niet tegen teveel schorsingen aanlopen.