VV Spaubeek 1 – SVC 2000 1 | 2-5

·

·

, ,

| Gezakt

Boos maar vooral teleurgesteld in de prestatie van ons 1e team.

Een eerste tegenvaller van deze zondag was het feit dat Ralph toch teveel last had en niet kon voetballen. Tijdens de wedstrijdvoorbespreking wees Roger de groep op de sterke, minder sterke en zwakke punten van de tegenstander. Tevens gaf hij aan hoe SVC2000 het beste te bestrijden was. Hij deelde opdrachten uit aan de diverse spelers.

Van de uitvoering van deze opdrachten zag ik de eerste helft ‘verrektes’ weinig terug. Ik noem geen namen, maar de mannen weten zelf wel wie er bedoeld wordt. Bij de eerste tegenaanval van SVC2000 was het al prijs en de 0-1 kwam op het scorebord. In de rust werd nog wel geprobeerd om de ploeg terug op de rails te krijgen en even leek het erop dat dit ook gelukt was. Uit een goed opgezette aanval volgde een bekeken voorzet van Glenn en Erik (Brommer) wist het net te vinden. Gelukkig 1-1. Wat er daarna gebeurde weet ik niet. Achterin gebeurde van alles behalve goed verdedigen. De aanvallers van SVC2000 waanden zich in Luilekkerland en scoorden er lustig op los.

Als wij zo door blijven gaan, kan het seizoen maar beter afgelopen zijn. Spelers en trouwens alle betrokkenen bij de VVS1: kijk eens in de spiegel en ga bij jezelf te rade wat beter kan en beter moet. Zo zetten wij ons zelf te kakken. Dit is Spaubeek onwaardig.

Oh ja: Manuel stopte alweer een pingel ( de tweede was wel raak) en ook Gilbert pikte zijn goaltje mee.

Laten wij volgende week maar zien dat wij wel degelijk kunnen voetballen. Tot dan, Joep