VV Born 1 – VV Spaubeek 1 | 2-2

·

·

, ,

| Gezocht: scoorder

Vandaag stond de wedstrijd tegen de promovendus vv Born op het programma. Vanuit het grijze verleden weet ik nog dat dit een zeer taaie tegenstander is met een echter “Prince” tussen de palen. Tevens betekende een aantal jaren geleden deze wedstrijd het einde van de voetbalcarrière van onze Guyon. Het leek trouwens alsof de tijd een aantal jaren had stilgestaan, daar in Born. Alles was nog als een aantal jaren geleden. Het veld, de kleedlokalen, het hele complex.

Om verschillende redenen ontbraken de nodige spelers in onze selectie. Een woord van dank derhalve aan Bram, Dylan en Etienne, welke ons uit de brand hielpen. De wedstrijd begon voor de VVS goed. Wij hadden de zaak onder controle en een sublieme actie van Stan, welke meerdere spelers het bekende bos instuurde, betekende de 1 tegen 0. Even later werd Glenn binnen de beruchte lijnen onreglementair tegen de grond gewerkt en de toegekende pingel was natuurlijk een makkie voor Sean. Weer niet veel later kreeg ook de thuisclub een pingel en, ondanks het feit dat Manuel geen echt tenue aan had, stopte hij deze strafschop vakkundig. Toch kon de thuisclub nog voor de rust een keer scoren en zo stond de 1 tegen 2 ruststand op het scorebord. Wanneer wij enkele van de kansen in de 1e helft benut hadden, dan was de wedstrijd bij rust al gespeeld geweest. Nu bleef de thuisclub in de wedstrijd en met grote elan werd voor iedere meter gestreden. Wij kregen dan ook de deksel op ons neus, wanneer je zelf de mooiste kansen om zeep help, scoort de tegenstander.

Iedereen heeft vandaag gestreden voor wat hij waard was, maar het was niet genoeg. Ik had het gevoel dat wij in de 2e helft vergaten te voetballen. Te vaak werd de lange bal gespeeld, welke meestal niet aankwam. Ook in deze helft hadden wij een aantal 100% kansen, echter: wie maakt er bij de VVS een goal? Kortom: de VVS moet op zoek naar een doelpuntenmachine.