Sponsor van de maand : Lemmens- Hover autoschade

·

·

,

“Ja, daar doen we aan mee!’, was de spontane reactie op mijn vraag of er interesse was in een interview enpublicatie op de website van onze club. “We zijn op zoek naar wegen om bekend te worden bij jongere klanten en die zitten bij een voetbalclub. Dat klopt als een bus en dus ging ik op bezoek bij TEAM Lemmens, want zozegt Jan; “wij doen het hier echt allemaal samen!”

Wanneer is het bedrijf gestart?
“In 1954 startte mijn vader hier het autoschadebedrijf”. Het bedrijf bestaat dus al 65 jaar. “Ik heb 30 jaar metmijn vader samen gewerkt. We doen hier alles op het gebied van schadeherstel en werken goed samen met alleverzekeringsmaatschappijen en garages in de omtrek”.

Wanneer kwam Jan in het bedrijf?
Jan lacht.“Ik ben hier geboren en vanaf dat ik kon lopen, liep ik in de garage rond en hielp ik mee.Ik sleutel alvanaf mijn zesde aan auto’s”. Zo krijg je het vak dus letterlijk met de paplepel ingegoten.

Wat is de kracht van Lemmens- Hover?
Daar hoeft Jan niet lang over na te denken. “Dat is zondermeer onze service, onze klantvriendelijkheid en dehoge kwaliteit van ons werk. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we alles aan”. Jan is hier trots op endat siert hem ook, maar bescheiden als hij is, geeft hij steeds zijn medewerkers hiervoor de credits. Samen met 8medewerkers zorgt hij voor een zo kort mogelijk ongemak voor automobilisten en een volledig herstelde auto.

Ik merk overigens in het gesprek dat het een bedrijf is dat continu bezig is met klanten. Jan wordt tijdens hetinterview regelmatig betrokken bij een vraag over een schade, een overleg over een uitgevoerde reparatie entelefoontjes van bestaande en nieuwe klanten. Jan is overal bij betrokken en is er zeker voor zijn klanten.“Voorlichting en advies aan klanten is heel belangrijk!”

Echte klantenbinding is bij een schadebedrijf moeilijk, zo stelt Jan. “Je wil immers zo weinig mogelijk te makenhebben met een schadebedrijf”. Toch is Jan tevreden met het feit dat er veel mensen na een volgende schade, hoejammer dat ook is voor de klant zelf, terugkomen naar het bedrijf. “Dan doen we het dus goed!”

Met die kwaliteit zit het sowieso goed want het bedrijf beschikt over alle mogelijke keurmerken in deschadebranche. Focwa, Schadegarant en Duurzaam Repareren bevestigen dit met de door hen afgegevenkeurmerken.

Naast schadeherstel heeft Lemmens-Hover onder de naam Hover+ nog een tweede activiteit. Wat houdt Hover+ in?
“Dat is het bijvoorbeeld het plaatsen van spoilers of het verbreden of uitbouwen van de carrosserie vanvoornamelijk de exclusievere merken. Dus wil je een hele speciale eigen uitvoering van je auto, wij kunnen ookdaarin van dienst zijn!”

Wat zijn je plannen of idealen voor de komende 5 jaar?
“Ik hoop dat de komende jaren zo door kunnen gaan, zoals we dat al langere tijd doen. Ik wil niet groter groeien,maar wil servicegericht blijven werken want de klant is koning”. Als team onze klanten behandelen zoals wezelf behandeld willen worden.

Wat doet Jan buiten het bedrijf?
“Ik ben eigenlijk altijd met het bedrijf bezig en heb tot voor kort ook nog hier gewoond, dus ja wat doe ik buitenhet bedrijf? Dan investeer ik vooral tijd in mijn vriendin en familie en ben ik blij met mijn hond Binky. Daarnaast heb ik puur voor de hobby nog enkele oldtimers, waarmee ik op een zonnige zondag nog wel eens eenritje maak”.

Wat is de motivatie om onze vereniging te sponsoren?
“Dat doe ik om de naamsbekendheid te verhogen en om iets te betekenen in het verenigingsleven. Ik waardeerde attentie van jullie vereniging voor mij en mijn bedrijf”

Hoe volgt Jan de club?
“Dat doe ik via jullie website. Jullie zullen me niet als toeschouwer bij wedstrijden zien, maar op de achtergrondvolg ik jullie wel en natuurlijk hoor ik van klanten uit Spaubeek ook wel eens wat.”

Welke tips heeft Jan voor onze vereniging?
“Ga zo door”, zegt Jan, zeker met het in het zonnetje zetten van sponsoren. Ik was blij verrast op julliefeestavond eind 2018 ( loterij-avond red.) zo veel bekenden te ontmoeten en heb daar een leuke avond beleefd”.

Wat moet zeker niet ontbreken in dit verhaal?
Jan benadrukt nogmaals dat klanten altijd welkom zijn ongeacht of men nu verzekerd is of niet verzekerd vooreen schade. Samen zoeken en vinden we altijd een oplossing!”

Dat is een prima afsluiting van dit interview, zo vinden we beiden. Advies, vakmanschap en relatie staan bijLemmens- Hover heel hoog aangeschreven.