VV Spaubeek 1 – RKVB 1 | 1-2

·

·

, ,

| Na regen komt…

Deze middag werd begonnen met een wel haast militaristische operatie om te komen tot een nieuwe elftalfoto, geregistreerd door onze captain Sean.  Daarna moest de focus op RKVB.  In de voorbespreking wist Roger ons precies te wijzen op de kwaliteiten van onze tegenstander en wat wij daartegen moesten doen. Met veel youngsters in de basis en een fanatiek coachende Roger langs de zijlijn werd de wedstrijd gestart.

DSC_0602

 In de eerste helft was sprake van een gelijk-opgaande strijd. Bij een goed lopende aanval kreeg onze Brommer de bal. Hij keek goed naar een vrijstaande medespeler, vond Glen en deze versloeg met een bekeken schuiver de keeper van RKVB. Zat het ons dan nu eindelijk  eens mee?

Tijdens de rust werd gezegd dat wij zo door moesten gaan en dat wij, qua inzet, niet mochten verslappen. En toch ondanks dat dezelfde spelers het veld op kwamen, was het niet meer hetzelfde team. RKVB werd dreigender en effectiever. Het gevolg twee tegentreffers en weer veroordeeld tot achtervolgen. Kansen kwamen er in het vervolg, echter de keeper van RKVB was een voortdurende sta-in-de-weg. Tijdens de trainingen vliegen de mooiste ballen in de goal, maar tijdens de wedstrijden wil het vooralsnog niet lukken.

In mijn ogen zijn er nog een aantal spelers welke de vorm van vorig seizoen nog niet hebben gevonden. Maar kop op, het seizoen is nog lang en er is nog van alles mogelijk.

Het “goede” nieuws is dat wij nu niet lager kunnen zakken en dat er nog maar een weg is, namelijk: naar boven.

Kom en kop op Spaubeek.