Alfa Sport 1 – VV Spaubeek 1 | 2-1

·

·

, ,

| Valse start met perspectief

Vandaag stond de 2e wedstrijd van dit prille seizoen op het programma. De “verre” reis naar Oirsbeek moest worden aanvaard, alwaar wij moesten aantreden tegen de ploeg van onze oud-trainer Martin en motiveren hoef je onze jongens niet voor zo’n wedstrijd.

Na een goede voorbespreking kon gestart worden. Eerlijk is eerlijk de thuisploeg had de beste start. Vanaf de eerste minuut zetten zij vol druk en wij hadden problemen om de bal in de ploeg te houden. Toch kreeg ook Alfa geen grote kansen. Bij de 1 tegen 0 werd de bal van links voorgezet en iedereen in het vijfmetergebied miste de bal en bij de tweede paal stond een vergeten aanvaller van Alfa en deponeerde de bal in een leeg doel. Daarna werden beide partijen gelijkwaardig en kregen wij ook enkele kansjes echter scoren is bij ons team momenteel blijkbaar erg moeilijk.

In de 2e helft zagen wij een ander Spaubeek. Met twee wissels in de ploeg dicteerden wij vanaf de eerste minuut  de wedstrijd en dat leidde tot de verdiende  gelijkmaker. Cas Jansen had een goede actie in petto en Glen kwam op een of andere manier toch aan de bal en de 1 tegen 1 was een feit. Daarna bleven wij volop meevoetballen echter een lucky goal zorgde ervoor dat Martin de punten in eigen huis hield.

Slotsom: er werd vandaag keihard gewerkt door het hele team, jammer is dat een aantal spelers net niet in topvorm zijn. Maar als wij zo doorgaan komen de punten vanzelf. Vanaf dinsdag weer de schouders eronder en dan…

DSC_0508