VV Heksenberg 1 – VV Spaubeek 1 | 3-0

| Klaar

Vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen. Een wedstrijd die voor ons nergens meer om ging en voor onze tegenstander super belangrijk was. Deze wedstrijd moesten wij zonder Martin afwerken en deze werd met verve vervangen door Ray.  De opstelling kende geen verrassingen of het moest al zijn dat Schultz in de spits begon en onze yougsters op de bank.

Tijdens de warming-up kon je het verschil al duidelijk zien. Bij de VVS alleen maar lachen en plezier, terwijl je bij onze tegenstander toch wel gespannen kopjes zag. Toch hadden onze mannen het voornemen om er een echte wedstrijd van te maken en dat lukte ook wel. Natuurlijk merkte je dat de jongens van de VVS niet tot het aller uiterste gingen, er was eigenlijk niets meer om voor te spelen. Met name Mitch zag ik genieten, overal waar het maar enigszins kon was hij erbij om het vuurtje op te steken. Hij is een echte `steuker`. Natuurlijk was de thuisploeg sterker, maar Robin was niet van plan om zich zonder slag of stoot gewonnen te geven. Hij ranselde een aantal ballen vakkundig uit zijn doel. Toch wist Heksenberg deze middag drie keer te scoren, maar dat bleek niet genoeg voor het kampioenschap. Via de nacompetitie kunnen zij promotie alsnog bewerkstellen.

Rest ons nog om Mitch, Robin en Schultz te danken voor hun inzet bij de VVS en hen veel succes toe te wensen bij hun nieuwe uitdaging. Dat geldt natuurlijk ook voor onze trainer, ook Martin zoekt een nieuwe uitdaging bij een andere club. En last but not least Erwin, ik begreep dat hij zich nu nadrukkelijk met de zwemsport gaat bemoeien. Wij zullen zijn fruit zeker gaan missen. Mannuh het gaat jullie goed.

Volgende seizoen zijn er weer nieuwe kansen en uitdagingen. Er staat in elk geval een nieuwe trainer voor de groep en mogelijk zijn er ook een aantal nieuwe spelers (dat zou eigenlijk wel moeten).

Tot dan, iedereen een goede vakantie toegewenst.