Brevendia 1 – VV Spaubeek 1 | 4-2

Voor de wedstrijd had iedereen de overtuiging dat er in Stramproy iets te halen viel. Nadat iedereen aanwezig was, werd er meteen vertrokken. Helemaal via België kwam ik op de plaats van bestemming. Daar Charlie weer bij 2 aantrad, moest Stan weer terug naar de verdediging en begon Glenn op rechts.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat de eerste helft voor mij voorbij vloog. Niet dat er goed gevoetbald werd of dat er 100% kansen waren. Het was gewoon een spannende partij, waarbij de scheidrechter totaal geen tegenspraak duldde. 0 tegen 0 was dan ook de ruststand.  Na de rust bleef het spel op een neer golven. In de zestigste minuut de specialiteit van Sean, een vrije trap en hij legde de bal perfect op het hoofd van Mitch en de 1 tegen 0 was een feit. Even later sloeg Brevendia terug. Een goed uitgevoerde aanval door het midden, even niet opletten en 1 tegen 1. Weer enkele minuten later werd een, in mijn ogen, onnodige penalty weggeven en Brevendia op voorsprong. Martin wisselde meteen twee keer, hij bracht Joey en Kevin  en meteen hierna zorgde Brommer voor de 2 tegen 2 tussenstand.  Niet veel later zorgde niet consequent verdedigen voor de derde treffen voor de thuisploeg. Daarna was het voor de VVS alles of niets en het werd niets. Vermeldingswaardig is verder nog dat  nog twee welhaast perfect uitgevoerde vrije trappen van onze captain niet het verdiende resultaat hadden.

Wat er dus wel te halen viel in Stramproy was een nat pak, het regende namelijk de hele wedstrijd.

Resumerend: een slechte zondag voor Spaubeek. Het tweede speelde gelijk en ziet hierdoor de kansen op het kampioenschap kleiner worden en het eerste zal tot de laatste wedstrijd moeten knokken voor lijfsbehoud.

De steun van onze supporters is hierbij onontbeerlijk. Ik hoop dat er komende zondag weer veel mensen de weg vinden naar ons complex.

Tot dan.