Lindenheuvel / Heidebloem 1 – VV Spaubeek 1 | 3-1

·

·

, ,

| Kansloos

Het verhaal wordt eentonig. Alweer moet er gepuzzeld worden en Martin is intussen zo goed in puzzelen, dat ik zo brutaal ben geweest en hem voor het Nederlands kampioenschap puzzelen heb opgegeven. Hij is zeker ’n kanshebber.

Vandaag moest Martin dealen met de afwezigheid van Sean, en de geblesseerden Ralph, Joey en Jelle en tel daarbij ook nog Tom, die door een blessure nog geen minuut gespeeld heeft, en dan weet je het wel.

Eigenlijk is er, gezien vanuit de VVS, weinig te melden over deze wedstrijd.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat wij zeker in de eerste helft voetballes hebben gehad. Telkens kwamen wij een stap te laat of lukte de passing niet. Wij hebben een Brommer, maar bij Lindenheuvel hebben ze minstens een 1000cc motor. Zij hebben de beschikking over een super snelle en ook nog eens heel goede voetballer. Toch waren de eerste twee doelpunten veroorzaakt door persoonlijke fouten. In de tweede helft lukte het wel om er een wedstrijd van de maken. Dit lag voor een deel aan de donderspeech van Martin in de rust en aan het feit dat Lindenheuvel een versnelling terug schakelde. Eerlijk is eerlijk: wij hebben geen moment recht gehad op een of zelfs meer punten. Een feilloos ingeschoten pingel, gegeven voor een overtreding op Bob, betekende toch een treffer voor de VVS.

Komende week is hard werken het devies, want op Paaszaterdag wacht alweer Geleen Zuid.

Tot dan!