VV Spaubeek 1 – Brevendia 1 | 0-0

·

·

, ,

| 45 minuten is te weinig

Voor deze wedstrijd was duidelijk dat wij voor de drie punten moesten gaan. Tijdens de voorbespreking had ik ook echt het idee dat dit zou gebeuren. Misschien lag het aan de foutieve muziekkeuze, maar de eerste helft was allerbelabberdst (sterk overdreven). 

Eigenlijk sta ik er steeds weer zo versteld van dat er zo’n enorm verschil kan zijn tussen twee wedstrijden. Alles wat wij ons hadden voorgenomen gebeurde in de eerste helft in elk geval niet. Het was een gezapig potje voetbal en ik kreeg allengs meer respect voor de koukleumende toeschouwers. In de rust was het in het kleedlokaal opvallend stil.

De tweede helft zagen wij de VVS zoals wij het graag zien en de laatste weken gewend zijn. De tegenstander werd onder druk gezet,  ook al leverde dit geen echte uitgespeelde kansen op. Ralph liet bij vlagen zien dat hij een echte versterking is voor de geel/zwarten en Stan wordt steeds beter in zijn rol als verdediger. Na zo’n zeventig minuten werden Bob en Erik (Brommer) vervangen door Mitch en Jelle en alsof de duivel ermee speelde, deze mannen kregen ook nog de beste kansen. De keeper van Brevendia bleek vandaag een onneembare vesting.

Resumerend kan gesteld worden dat wij 1 punt overhielden, terwijl een driepunter meer dan welkom was. Sean, onze aanvoerder, vond het wel belangrijk dat het eindelijk weer gelukt is om de 0 te houden en dat wij toch al een aantal wedstrijden ongeslagen zijn. Aanstaande dinsdag een tussendoortje in de vorm van een bekerwedstrijd tegen het team uit Ell en daarna voor de competitie naar de thuishaven van Martin, Schinnen.

Tot dan, Joep.