Sponsor van de maand – A R Autoservice

·

·

,

Na enige tijd van afwezigheid van deze rubriek zijn wij trots om deze maandweer een sponsor van de maand te mogen presenteren. We schuiven dezemaandagavond aan op de bank bij Pascal Reijans. Hij heeft naam en faamgemaakt als trainer tijdens twee periodes bij onze club en daarnaast is hij nogsteeds actief als speler van de veteranen. Vorig jaar was hij als supporter enkeeperstrainer ook verbonden aan VV Spaubeek. En deze man heeft ook nog eeneigen bedrijf en sponsort ook de vereniging. Hoogste tijd dus voor een naderekennismaking. Met een zesdaagse werkweek en een actieve trainerstaak in het voetbal, maakt Pascal toch graagtijd vrij voor ons. Met een lekkere kop koffie steken we van wal.

Pascal, wanneer ben je met je bedrijf gestart?
Ik werk al mijn hele arbeidzame leven in de autobranche met ervaring in de verkoop, aftersales maar ookplanning en het management. Op een gegeven moment wilde ik zelf de stap naar een eigen bedrijf zetten en zoben ik 4 jaar geleden gestart met PR Carcleaning. Als PR Carcleaning richtte ik mij op het professioneel reinigenvan auto’s, zowel de binnenkant als de buitenkant’.

En dat bedrijf bestaat nog in de vorm van 4 jaar geleden?
Ja, en nee, lacht Pascal. Het carcleanen is nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf en gelukkig magik buiten de particuliere markt ook een aantal grote dealers tot mijn vaste klanten rekenen. De auto wordt in zo’ncleaningbeurt weer geheel showroomklaar gemaakt, compleet met het stomen van de bekleding en het bijwerkenvan eventuele krasjes etc.
De auto ziet er van binnen en van buiten weer als nieuw uit. Een grote groep vaste klanten is het bewijs vanvakmanschap op dit onderdeel.
Inmiddels is het bedrijf vanwege het steeds groter wordende ruimtegebrek verhuisd naar een nieuwe locatie. Meteen mooie uitstraling en voldoende ruimte heeft dat ook geleid tot een uitbreiding van de mogelijkheden.

Op dit moment is het bedrijf gevestigd aan de Zaanstraat 24 in Geleen en kun je er naast het cleanen van uw autoook terecht voor APK, onderhoudsbeurten, in- en verkoop van occasions en bandenservice; kortom het bedrijf isuitgegroeid tot een zeer complete garage. En dus werd het ook tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam A.R.Auto service. Vanaf januari van dit jaar werkt Pascal samen met zijn zakenpartner Maurice Arets en zijn er eenaantal helpende handen aanwezig om de stijgende lijn van klanten en wensen in te vullen.

Wat is de kracht van je/jullie bedrijf?
Ons handelsmerk is vooral de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Inzet is een hoge klanttevredenheid en wij willen dit bereiken door schappelijke prijzen voor onze diensten tevragen. Het succes en de naamsbekendheid hebben wij vooral te danken aan de mond op mondreclame. Wehebben aandacht voor de klant en komen met een eerlijk verhaal. Bij reparaties laten wij de klant zien welkeonderdelen aan vervanging toe zijn. In overleg met de klant wordt dan de reparatie uitgevoerd. We maken altijdtijd voor een praatje en een kopje koffie en willen zo de klant een vertrouwd gevoel geven. We zijn natuurlijkwel een commercieel bedrijf maar wij geloven dat je uiteindelijk met persoonlijke aandacht, maatwerk enaftersales het verst komt. Een tweede auto moeten ze ook bij ons kopen zeg ik wel vaker, en als de klanttevreden is spreekt dat zich vanzelf rond.

Wij zoeken steeds vaker ook auto’s op bestelling. De klant geeft zijn of haar wensen aan ons door en wij zoekende auto die je wenst en leveren hem vervolgens spik en span af. Kom eens kijken en je zult ervaren wat we voorje kunnen betekenen. Met onze kenmerkende hartelijkheid, visie en misie willen wij het bedrijf gestaag latengroeien.

Waar wil je over 5 jaar staan met je bedrijf?
Over 5 jaar hoop ik dat we nog steeds een gezond bedrijf zijn waar de persoonlijke sfeer van dit moment nogsteeds aanwezig is. We hoeven niet persé de grootste te zijn, maar de mensen moeten net zoals nu vanwege onzekenmerkende prijs-kwaliteitverhouding, professionalisme en vooral onze aandacht voor uw wensen naar onsbedrijf komen. Als ons dat lukt, dan zijn we tevreden.

Wat was jouw motivatie om je als sponsor aan de vereniging te binden?
Pascal kijkt of hij water ziet branden. De verenigingsman pur sang maakt ons attent op de heerlijke periodes diehij als trainer bij onze vereniging heeft mogen meemaken, waarbij naast een goede organisatie in de club met name de persoonlijke omgang tussen de voetbalfamilie als een warm bad aanvoelde.

Dat is ook de reden dat hij na zijn actieve trainerschap bij de club als spelend lid van de veteranen met pleziermeevoetbalt en als de tijd het toelaat ook nog wel eens een wedstrijd van het eerste elftal bezoekt, al is dat ditseizoen vanwege zijn trainerschap bij FC Ria bijna niet mogelijk. Het is duidelijk. Pascal heeft een band metonze club en haar leden en die band leidt wederzijds tot klanten voor zijn bedrijf. Natuurlijk is het sponsordoelook om de naamsbekendheid te vergroten. Wij hebben veel klanten uit de voetbalwereld en met name uitSpaubeek. Dit hopen wij te behouden en waar mogelijk verder uit te breiden. “Op dit moment prijkt onze naamop het sponsorbord en zijn wij balsponsor. In de toekomst sluit ik een uitbreiding van ons sponsorpakket zeker niet uit.”

Na jouw laatste jaar als trainer bij VV Spaubeek zweerde je het trainersvak openlijk af.
Ja, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Ik voel me ook wel vereerd als ik gevraagd wordt om eenclub te helpen of, zoals nu bij FC Ria een club weer verder op weg te helpen. Ik vind het wel belangrijk dat er bijde selectie een bepaald fanatisme aanwezig is. Dat was in Spaubeek zeker het geval en is in mijn ogen altijd debasis voor succes. Tot nu toe gaat het bij FC Ria dit seizoen redelijk. Ik mag niet klagen en maar het kan nogvele malen beter.

Pascal, heb je nog en advies aan de vereniging?
Ik hoop dat de vereniging gezond blijft, blijft doen waar ze goed in is met de kenmerkende gezelligheid envertrouw op jullie zelf!