SV Laar – VV Spaubeek 1 | 5-1

| Einde seizoen

Om hier nog een heel wedstrijdverslag van de laatste match van dit seizoen te schrijven, heeft weinig zin. Duidelijk was te zien dat de thuisploeg nog voor een prijs speelde en dat de VVS zijn finales al in de voorgaande wedstrijden had gespeeld. En toch… hadden wij de thuisploeg pijn kunnen doen. Nadat Laar al binnen 60 seconden op voorsprong was, zorgde Brommer (wie anders) voor de 1 tegen 1. Daarna was de thuisploeg duidelijk van slag en daar hadden wij gebruik van kunnen/moeten maken. Dit gebeurde niet en in de 2e helft konden onze mannen het niet meer opbrengen. Niet getreurd echter want wij hebben een puik seizoen gedraaid en natuurlijk waren er mindere wedstrijden bij, maar de handhaving in de 3e klasse was zonder meer verdiend.

Het meest memorabele moment van de laatste wedstrijd kwam zo rond de 75ste minuut. Op dat moment kwam een einde aan de actieve voetbal carrière van 2 belangrijke spelers van het 1e. Charley en Jorn werden gewisseld en kwamen onder luid applaus van het veld. Voor beiden geldt dat zij een meer dan goed seizoen hebben gespeeld. Charley was getransformeerd naar een goede, kopsterke (???) verdediger, terwijl Jorn en zeker sinds hij op het middenveld acteerde wekelijks tot de sterkste spelers van het team behoorde, vooral in de wedstrijd tegen Alfa Sport stak hij met kop en schouders boven de rest uit. Mannen ik mis jullie nu al en dat niet alleen vanwege jullie instelling op het veld, maar ook vanwege de gezellig verlopen 3e helft, of dat nu in de eigen kantine of in het MFC was. Gelukkig gaan jullie niet verloren voor onze vereniging en gaan jullie met al jullie ervaring ons 2e team van dienst zijn. Verder weet ik bijna zeker dat wanneer echt nood aan de man is ook Martin altijd een beroep op jullie kan doen.

Terugkijkend op het afgelopen seizoen hebben alle spelers aan de verwachtingen voldaan. Sommige spelers zijn tegen langdurige blessures opgelopen, waarbij het voorspoedige herstel van Joost mij het meest verbaasde. Jeugdige spelers werden ingepast en deden het zeker niet onverdienstelijk, neen sommige zijn zelfs nu al volwaardige 1e elftalspelers. De trainingsaanpak van Martin was anders dan gewend, maar wierp uiteindelijk toch zijn vruchten af. Wel moet ik de speler, die mijn inziens de meeste progressie heeft gemaakt, apart vermelden. Robin was meer dan eens de man van de wedstrijd en ik ben blij dat hij in elk geval nog minimaal een seizoen bij de geel/zwarten blijft.

Tot zover het laatste verslag tot volgend seizoen.