VV Spaubeek 1 – DVO 1 | 0-3

·

·

, ,

| 2 x 10 minuten

Voor deze wedstrijd was al bekend dat Martin over een “magere” selectie kon beschikken. Op de bank zaten enkel B-spelers of mannen die al 90 minuten in de benen hadden met ons 2e team.

De samenvatting van deze wedstrijd kan kort en bondig zijn. In de 1e 10 minuten startte DVO dermate furieus dat wij als het ware overlopen werden. Tijdens een razend snel uitgevoerde aanval scoorden zij dan ook zeer beheerst en stond de 0 tegen 1 op het scorebord.

Daarna toch alle complimenten voor de thuisploeg. Men slaagde er in om er een echte wedstrijd van te maken. Wij kregen een aantal goede kansen, maar scoren zat er niet in. Ondanks de plotselinge warmte was er snelheid, strijd en fanatisme in het spel. Dit geldt trouwens voor beide ploegen. In de rust wees Martin erop dat nog van alles mogelijk was en dat wij zeker nog kansen zouden krijgen. En dat was ook zo, echter de mooiste kansen waren vandaag niet aan ons besteed.

In de laatste 10 minuten speelde Martin alles of niets, Mitch werd naar de frontlinie gedirigeerd en achterin werd 1 op 1 gespeeld. Dat bleek uiteindelijk een kolfje naar de hand van de spitsen van DVO. Zij scoorden nog 2 keer en wij niet. Gevolg: een geflatteerde eindstand op het scorebord. Dit seizoen nog 4 wedstrijden en wij hebben toch nog enkele punten nodig, maar met deze instelling en inzet komen die er wel.

Nu een weekje rust en dan weer vol aan de bak, de uitwedstrijd tegen Budel staat dan op het programma.

Prettige Paasdagen en oh ja; Joy chapeau voor jouw prestatie bij de marathon van Rotterdam.