VV Spaubeek 1 – FC Oda 1 | 3-2

·

·

, ,

| Het devies: Punten in eigen huis houden

Na de onverwachte, maar niet minder verdiende overwinning van afgelopen zondag, stond er vandaag weer een zgn. 6-punten wedstrijd op het programma. Onze tegenstander heeft de punten broodnodig, maar wij hebben er ook nog nodig. Dus alle ingrediënten voor een stevige pot voetbal waren aanwezig.

Door de week werd scherp en goed getraind, hoewel er hier en daar toch kleine pijntjes waren. Robin, Sean en Brommer waren op vrijdag nog niet helemaal fit, dus Joep mocht vol aan de bak. Stan sloot weer aan bij de selectie en Ravi was er niet bij (hij had dienst). Ook onze twee jongsters: Cas en Bob waren weer van de partij.

Terugkijkend naar de uitwedstrijd moest ODA geen onoverkoombare hindernis zijn. Maar met de VVS weet je het maar nooit.  De startopstelling was gelijk aan die van de wedstrijd tegen Sittard, dus Cas kreeg weer een basisplaats.

Onder wellicht perfecte omstandigheden werd de wedstrijd afgewerkt. Natuurlijk niet elke wedstrijd is hetzelfde. De inzet van onze mannen was hartverwarmend en het was ook duidelijk merkbaar dat de mannen van Ruud H. voor een van hun laatste kansen vochten. Kortom voor goed voetbal moest je niet op het veld van Spaubeek zijn. Het leek soms degradatievoetbal pur sang.  STRIJD was het toverwoord. En strijden kunnen die van ons. Gelukkig weet Tjeerd weer het net te vinden en door 2 doelpunten van hem en 1 x Sean bleven de 3 punten thuis.

Wij zijn er echter nog niet. Er zullen nog punten bij moeten en wat zou het mooier zijn als wij de opmars van onze komende tegenstander kunnen stoppen.

Enige zorg is de knieblessure die Sean opliep. Tot komende zondag in Schinnen/Oirsbeek.

DSC_7906