VV Spaubeek 1 – Centrum Boys 1 | 0-6

·

·

, ,

| ’n Maatje te groot

Vandaag stond de wedstrijd tegen de sterkste ploeg van deze competitie op het programma. In de uitwedstrijd waren wij zeker niet kansloos, maar vandaag was weer een andere pot. De vooruitzichten voor deze wedstrijd waren niet te rooskleurig. Martin moest dealen met; geschorste spelers, geblesseerde spelers, zieke spelers en spelers welke om een andere reden er niet bij konden zijn. Op het laatste moment viel ook nog Joey uit en moesten wij, niet tevergeefs, een beroep doen op spelers van ons 2 elftal, nadeel: deze mannen hadden al 90 minuten in de benen. Good old Albert, wereldreiziger Medi en Bassie, welke net voor zijn 1e Jup werd weggehaald, namen dus plaats op de bank. Cas kreeg zijn 1e basisplaats en Martin deed uit de doeken hoe hij de Boy’s wilde bestrijden. In voetbal gebeuren de gekste dingen, maar dat zou vanmiddag niet gebeuren. Vanaf het 1e fluitsignaal waren onze gasten heer en meester. Individuele kwaliteit en klasse droop er vanaf. Het was dat Robin in werkelijk grootse vorm verkeerde en een aantal magistrale reddingen in petto had.

Ruststand 0 – 3, eindstand 0-6. Natuurlijk kregen ook wij een aantal kansjes, echter vandaag waren wij niet koelbloedig genoeg en ontbeerden wij elk greintje geluk. Het is maar zeer de vraag of een ander team de Boy’s van het kampioenschap kan afhouden.

Positief is in elk geval dat wij strijd hebben geleverd en nooit opgaven. Jammer is het dat sommige van de “sterren” van de tegenstander het nodig vinden om onze jongens te kleineren. Kampioenen in spe hebben zoiets niet nodig.

Ik hoop dat volgende week een aantal spelers weer kunnen aansluiten bij de selectie, want dan wacht de moeilijke uitwedstrijd naar onze buren uit Neerbeek.