VV Spaubeek 1 – SV Laar 1 | 2-0

·

·

, ,

| Winterstop: op tijd of te vroeg?

Vandaag de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft. Wij spelen tegen, een voor ons, nieuwe tegenstander en wij zijn gewaarschuwd. Vorige week werden onze buren uit Neerbeek met een geweldig pas slaag naar huis gestuurd. Ook wij kregen na onze laatste wedstrijd huiswerk mee en ik ben benieuwd of een ieder dat ook “gemaakt” heeft.

Gelukkig is nagenoeg iedereen wedstrijdfit, dit geldt jammer genoeg niet voor Joost, die met een ernstige knieblessure voor de rest van dit seizoen uitgeschakeld lijkt. Jopie kop op en een voorspoedig herstel.

Hoewel het afgezaagd klinkt er vandaag alweer sprake van een 6-punten match. Kunnen wij voorzichtig omhoog kijken of komen wij terecht in de degradatiestrijd? Om 16.00 uur weten wij meer.

Nu, na afloop van de wedstrijd kan ik enkel zeggen dat ik trots ben op het feit dat ik een klein onderdeel mag vormen van dit collectief. Want het collectief zorgde deze middag voor de 3 punten. En ja de tegenstander was waarschijnlijk niet helemaal tevreden over de leiding, maar de punten bleven terecht in Spaubeek. Het is ondoenlijk om iemand te noemen, die boven de rest uitstak. Natuurlijk de 2 doelpunten van Sean waren van eminent belang, (een sublieme vrije trap en koelbloedige pingel) maar niemand maar dan ook werkelijk niemand van de VVS verzaakte deze middag. Martin had zijn poppetjes perfect neergezet en zijn tegenover bleef het antwoord hierop schuldig. Wij kunnen in elk geval met een goed gevoel aan de winterstop beginnen. Om toch een aantal namen te noemen van mensen die de bijna perfecte match speelden, hier komen ze: Robin, Sean, Mitch, Jorn,  Charley, Gilbert, Joey, Ravi, Etienne, Brommer, Tjeerd en vooral niet te vergeten; Daan, Jim, Thijs en Davey.

Oh ja; gezien de uitslag van vanmiddag komt de winterstop te vroeg. De kritiek op de NS snap ik niet, wij zitten in elk geval weer op het juiste spoor.

Rest mij enkel nog om al onze supporters fijne feestdagen en een gooie roetch toe te wensen en wij hopen jullie allemaal weer te zien op 29 januari 2017 uit bij Geleen-Zuid.

Tot dan.