DVO 1 – VV Spaubeek 1 | 2-1

·

·

, ,

| 3x Zitterd is …0 punten

Voordat ik aan het wedstrijdverslag begin, wil ik eerst een update geven van twee selectiespelers welke langdurig geblesseerd zijn, te weten: Etienne Hellebrekers en Nick Hermse. Zoals wellicht velen weten brak Nick een been bij de wedstrijd tegen SVC2000 in Roermond. Het doet mij veel plezier te kunnen melden dat Nick op de weg terug is. Hij traint alweer voluit mee en heeft al de nodige minuten in ons 2e gepakt en eerlijk is eerlijk hij heeft het voetballen niet verleerd. Etienne daaraan tegen moeten wij een hart onder de riem steken. Na een hardnekkige hamstringblessure volgde een operatie aan een van zijn voeten. Voortbewegen gaat nu uiterst moeizaam, maar Etienne ik ben ervan overtuigd dat jij sterk terug gaat komen en dat jij nog dit seizoen minuten gaat maken in ons eerste team.

Aan de voorbereiding op deze wedstrijd kon het niet liggen, Op vrijdagavond werd plan A besproken en op zondagmiddag plan B. Het gaat mij als leek te ver om uit te leggen wat beide plannen inhielden, maar de theorie klonk goed en het was aan onze mannen om dit in praktijk te brengen. Blessures van Charley en Ravi noopten tot aanpassingen en zo kreeg Jim Hermse, ja het broertje van, zijn eerste basisplaats. Onder bijna zomerse omstandigheden kon de wedstrijd beginnen. Meteen had DVO de druk op de ketel. Met lange ballen trachtten zij hun voorwaartsen in stelling te brengen. Toch leek de VVS alles onder controle te hebben. Echter een keer niet consequent uitverdedigen leidde tot de 1 tegen 0 ruststand. In de tweede helft was duidelijk sprake van een meer gelijk-opgaande wedstrijd. Onze mannen gaven duidelijk tegengas en Mitch poeierde de 1 tegen 1 tegen het netje. Een verdiend punt in de pocket zou men denken, echter weer een minder moment in onze verdedigen en de werkelijke subliem keepende Robin was een tweede keer geklopt.

De organisatie stond wederom goed, nu nog zorgen dat wij niets meer weggeven en 90 minuten lang geconcentreerd blijven. Ik ben ervan overtuigd dat er nog genoeg wedstrijden volgen, waarbij het “dubbeltje” wel de goede kant uitvalt.

Nu een weekje rust en dan wacht Alfa-sport. Tot dan.