VV Spaubeek 1 – VV Sittard 1 | 0-3

·

·

, ,

| Kraaien zijn GROTE vogels

Deze zondagmiddag stond wederom een wedstrijd tegen een Zitterdse ploeg op het programma. De mannen van VV Sittard kwamen op bezoek, een ploeg die op een goede manier aan deze competitie is begonnen.

De trainer hulde de uitspraak: never chance a winning team, en derhalve stonden dezelfde mannen als vorige week aan het vertrek. Meteen lieten de gasten zien dat zij meer als terecht hoog op de ranglijst staan. Dit was wellicht de beste ploeg waar wij dit seizoen de strijd tegen moesten aanbinden. Wij stonden zeer compact en vakkundig ingrijpen van onze verdediging, met Robin aan het hoofd, maakte de nodige aanvallen van de bezoekers onschadelijk. De 0 tegen 0 ruststand was ook wel verdient te noemen.

In de tweede helft wilde Martin meer naar voren spelen en hij bracht Ravi voor Daan. Hierbij wil ik wel vermelden dat Daan zeker voor 100% zijn taak vervulde en enkel omdat de trainer anders wilde voetballen, gewisseld werd. De andere speelwijze leidde, mijn inziens, tot enige desoriëntatie binnen onze ploeg en twee inschattingsfouten brachten 2 treffers, voor de mannen uit Sittard, op het scorebord. Toch bleven onze mannen vechten voor een beter resultaat, maar vooral de Zitterdse doelman was een voortdurende sta-in-de-weg. Erger nog, de mannen uit Sittard scoorden nog een derde keer en dat bracht, de ietwat geflatteerde, eindstand op het scorebord.

Van dergelijke wedstrijden worden wij alleen maar sterker en noeste trainingsarbeid levert uiteindelijk resultaat. Komende zondag spelen wij alweer tegen een Zitterdse ploeg, wij gaan dan op bezoek bij de mannuh van DVO. De punten zijn dan meer als welkom.

In de kantine was het eindelijk weer eens ouderwets druk en onze penningmeester zal dan ook tevreden zijn.

Tot komende zondag.

DSC_7498