VV Spaubeek 1 – VV Neerbeek 1 | 6-4

·

·

, ,

| Spelen met vuur!!!

Na het maken van de nieuwe elftalfoto’s, samen met onze shirtsponsor, begon de voorbereiding voor ons eerste “dorpsgevecht”.  Gezien de stand op de ranglijst moesten beide teams wel vol aan de bak. Ravi kreeg zijn eerste basisplaats en hij beschaamde het vertrouwen van de trainer niet. Het eerste half uur was wellicht het beste wat wij dit seizoen van de thuisploeg gezien hadden. De een naar de andere nagenoeg perfecte aanval golfde in de richting van het doel van Neerbeek. Echter vandaag waren wij kampioen in het verprutsen van de mooiste kansen. Toch stond er al na zo’n 10 minuten 2 – 0 op het scorebord. Tjeerd en Gilbert hadden hierbij het beslissende balcontact.           

Uit het niets scoorde Neerbeek  tegen en meteen sloop er onzekerheid in het elftal. Een magistrale loopactie en Sean betekende toch de 3 tegen 1 en wij konden enigszins gerust gesteld de kleedkamer opzoeken.

In de tweede helft werd het wellicht in hilarische wedstrijd. Uit een al dan niet buitenspelsituatie scoorde Neerbeek de 3 tegen 2 en ff later leek het erop alsof ook de 3 tegen 3 tegen ons netje plofte, echter de scheidrechter oordeelde anders. Iedereen die de VVS een warm hart toedraagt , haalde opgelucht adem. Daarna vielen de doelpunten als rijpe appels. Gilbert, Brommer en Daan W zorgden voor drie Spaubeekse treffers en daar stelde Neerbeek twee doelpunten tegenover. Drie hoognodige punten waren binnen, maar er is nog het nodige werk te verrichten. In alle linies kan het beter. Blijven wij zoveel kansen missen, dan krijgen wij nog wel eens de deksel op ons neus. Voor het publiek was het in elk geval een vermakelijke middag.

Komende zondag gaan wij, naar een voor ons, nieuwe, onbekende tegenstander, Oda met een trainer met een Spaubeeks verleden, Ruud H. Tot dan.

DSC_7181