Centrum Boys 1 – VV Spaubeek 1 | 2-1

·

·

, ,

| Goede teamprestatie levert geen punten op

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen de Boys uit Sittard op het programma. Deze vereniging heeft wellicht de sterkste spelers uit onze klasse in zijn selectie. In het verleden waren wij echter nooit kansloos en ontsponnen zich vaak mooie, memorabele voetbalgevechten.

De thuisploeg kwam het beste uit de startblokken, maar de door onze trainer bedachte strijdwijze werd nagenoeg perfect uitgevoerd en ondanks een optisch overwicht kregen de Boys geen echte doelkansen. In tegendeel goed doorzetten en het geloof in de haalbarheid van een bal bracht onze Brommer en een kansrijke positie en hij faalde niet. De 1 tegen 0 voorsprong voor de VVS was een feit. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft merkte je dat de wedstrijd kantelde. De 1 tegen 1 was wellicht discutabel, maar wanneer de scheids niets verkeerds ziet, dan is het een treffer. Spaubeek werd meer en meer teruggedrongen en lichte blessures noopten tot een aantal wissels. Individuele klasse van een van de Sittardse spelers zorgde voor de 2 tegen 1. Vanuit het zicht van de VVS-aanhangers had de bal minimaal 1 keer op de stip gemoeten, maar…

Gezien de speelvreugde en de inzet het er wellicht meer in gezeten. Nu zullen wij tot volgende week moeten wachten om de eerste 3-punter op ons conto te kunnen bijschrijven. Let op: om punten te pakken moet er wel prestatie en geloof zijn.