VV Spaubeek 1 – VV HEBES 1 | 3 – 0

·

·

, ,

| ’n Freewheel-wedstrijd ?!

Vandaag kruisten wij voor de derde keer dit seizoen de degens met Hebes, ’n ploeg die eigenlijk nergens meer om speelde. Alle vooruitzichten waren aanwezig om er een leuke voetbalmiddag van te maken. Het was heerlijk weer. De voorbespreking was kort en bondig, het is wel duidelijk dat Pascal intussen verwacht dat de spelers weten wat zij moeten doen. Roy en Stan in de basis en Tjeerd en Etienne ieder een helft, dat was de afspraak.

Vanaf het begin was het duidelijk dat Hebes gewoon kwaliteit te kort kwam om het onze jongens moeilijk te maken. Zelden heb ik gezien dat aanvallers zoveel tijd hadden om hun schot op goal af te vuren. En van deze tijd maakten Stan en Mitch dankbaar gebruik. De 2 tegen 0 ruststand was een eerlijke afspiegeling van de verhoudingen in het veld. Onze verdediging kwam niet een keer in de problemen en Sean heerste als een ware veldheer.

In de tweede helft was het bijna het gebruikelijke beeld, de VVS hoefde niet meer en Hebes kon niet beter. Natuurlijk de 22 acteurs deden hun best om er nog iets van te maken, maar het was eigenlijk over en sluiten. Een koelbloedige Etienne nam nog snel de 3 tegen 0 voor zijn rekening en gaf daarmee aan dat het nog lang geen gelopen zaak was wie er topscorer van de VVS zou worden. Tussen Tjeerd, Etienne en de Brommer kan dit best nog een leuke strijd worden.

Nu nemen wij bewust een weekje rust en daarna weer de boel op scherp zetten om toch minimaal de tweede plek veilig te stellen. Er wachten nog vier wedstrijden voordat de nacompetitie begint. Het is in elk geval een laaaaang seizoen Oh ja, het deed ons allen in elk geval goed dat Nick weer, weliswaar in een rolstoel, aanwezig was.  Over zes weken wil hij alweer, voorzichtig, de training hervatten.  Kump good, Nick.