VV Spaubeek 1 – FC Hoensbroek 1 | 1 – 1

·

·

, ,

| Periode … JAAHHAAAAAA !!!!!!!!

Wat moet ik over deze wedstrijd schrijven? De VVS speelde duidelijk tegen teveel tegenstanders. Wij speelden tegen de wind, tegen Hoensbroek, tegen de periode en last but not least tegen ons zelf. Voor de wedstrijd gaf Robin aan dat hij eindelijk een goede warming-up gedraaid had en dat bewees hij tijdens de wedstrijd.

De trainer was heel tevreden over de eerste helft, maar de toeschouwers niet. Als ik voor een speler van de VVS een voldoende moet geven, dan moet ik lang zoeken. In de eerste helft hadden wij duidelijk de stormachtige wind tegen. Het eerste half uur heb ik nauwelijks een geel/zwarte aan de bal gezien. Het was dat onze tegenstander ook niet goed met de wind overweg kon. Natuurlijk, wij speelden goed in de organisatie, maar het publiek wil ook wat. Chapeau voor al die mensen die de weg hadden gevonden naar ons sportpark.

In de tweede helft hadden wij de wind mee, maar het leek alsof de duivel ermee speelde en dat de wind ging liggen. Gelukkig was dit maar even. Wij zagen welgeteld één perfect uitgespeelde aanval. Brommer ging goed door en hij legde de bal panklaar voor Tjeerd en deze wist hier wel raad mee en de 1 tegen 0 stond op het scorebord.

Wie daarna dacht dat de VVS in de wind een bondgenoot gevonden had, kwam bedrogen uit. Het lukte niet of het wilde niet. Was het de stress voor de mogelijke periode? Wie het weet mag het zeggen. Het goed meevoetballend Hoensbroek kwam verdiend op 1 – 1 en dat was tevens de eindstand. Met hangen en wurgen haalde de VVS het benodigde puntje en de tweede periode in de pocket. Deze wedstrijd moeten wij maar snel vergeten, aanstaande donderdag wacht Blauw-Geel in de beker en daarna uit naar Veritas. Come on Spaubeek!!!

Oh ja; de derde helft was natuurlijk weer: Spitze. Mede door de goede muziek van Fiasco.