VV HEBES 1 – VV Spaubeek 1 | 1 – 3

·

·

, ,

| VVS toont volwassenheid

Voor de wedstrijd van deze zondag, uit naar Hebes, moesten wij al dealen met ons eerste verlies. Onze trainer kon door ziekte niet aanwezig zijn. Pascal, beterschap. Marco en Mark moesten de honneurs waarnemen en deden dat met verve. Na de gebruikelijke wedstrijdbespreking, deze keer door Marco, werd vertrokken richting de Baexemerweg.

En het moet gezegd worden ook deze club beschikt over een prachtige accommodatie. Onze technische staf had één wijziging in de basisopstelling gemaakt en had besloten dat het enorme loopvermogen van Joey hard nodig zou zijn. Voor de wedstrijd werden nog weddenschappen afgesloten wie er meer zenuwen zou hebben, de spelers of Marco.

De VVS startte voortvarend. Iedereen was meteen bij de les. De trainers hadden de groep goed voorbereid op de tegenstander en na drie minuten lag de 0 – 1 al tegen het netje. Het doelpunt was van de voet van Etienne, welke attent reageerde op een geweldig schot van Mitch. 

Spaubeek was gewoon de overheersende partij. In de twaalfde en de achtentwintigste minuut liet Tjeerd zien dat hij er weer helemaal is en zo stond het binnen het half uur 0 – 3. Spaubeek was heer en meester en enkel de supersnelle en behendige nr 15 van Hebes zorgde voor enig gevaar. Onze behendige aanvallers bezorgden de verdedigers van Hebes handen vol werk en vaak moest een overtreding hen stoppen. Na ruim 48 minuten floot de goed leidende scheidsrechter voor het rustsignaal.

In de rust werd erop gehamerd dat wij er nog niet waren en dat wij geconcentreerd moesten blijven spelen. De tweede helft leek echter in de verste verte niet op de eerste 45 minuten. Je zag dat Spaubeek niet meer hoefde en dat Hebes, ondanks meer balbezit, niet bij machte was om de wedstrijd te kantelen. De misschien wel beste man op het veld, jaja die nr 15, zorgde wel nog voor de 1 – 3 eindstand. Spaubeek houdt dus zijn ongeslagen uit-status.

Als wij met deze instelling en inzet blijven voetballen gaan er nog leuke dingen gebeuren in Spaubeek. De grootste verrassing kwam even voor 17.00 uur, wat blijkt wij staan gewoon tweede in de 3e klasse B.

Komende zondag volgt het bekertreffen tegen Helden.