VV Born 1 – VV Spaubeek 1 | 1 – 2

Van te voren werd deze wedstrijd door onze trainer betitteld als de belangrijkste uitwedstrijd van het seizoen. Eindelijk konden wij op Paasmaandag aantreden tegen Born. De wedstrijd begon met de nodige hindernissen, zo was er in Born de bekende Paasmarkt en was er de nodige inventiviteit om het voetbalveld überhaupt te bereiken. Voor aanvang van de wedstrijd bleek dat Robbie teveel last had van zijn linker knie en dat hij niet aan de wedstrijd kon beginnen, Etienne nam zijn plaats in.

Het veld van Born was redelijk te bespelen en de VVS begon geconcentreerd aan de pot. Nog nimmer heb ik een ploeg de bal zo vaak over de zijlijn zien trappen dan Born. Weg is weg was duidelijk hun motto. Soms lieten onze mannen te duidelijk blijken dat zij het niet eens waren met de scheidsrechter, welke ook niet zijn gelukkigste wedstrijd floot.

De VVS heeft het geluk dat al zijn spitsen kunnen scoren en vandaag was het de beurt aan onze Brommer die tot tweemaal toe doeltreffend uithaalde. 0 -2 en kat in het bakkie, echter daarna kwamen wij toch in de verdrukking door het opportunistisch spel van onze tegenstander. De wedstrijd kort samengevat luidt: 3 punten in de pocket en wegwezen. De eerlijkheid gebied te zeggen dat wanneer wij komende zondag zo voetballen Centrum Boys een gemakkelijke middag zal hebben. Komende zondag zullen wij toch moeten laten zien dat wij echt kunnen voetballen en veel beter voor de dag moeten komen. As donderdag moeten een aantal van onze concurrenten inhalen en dan zullen wij pas weten hoe belangrijk de 3 punten van vandaag zullen zijn. Dank aan onze supporters voor hun aanwezigheid en we liggen nog steeds op schema.

Nog 4 finales te gaan!!

DSC_8030