VV Spaubeek 1 – Rios ’31 1 | 5 – 1

·

·

, ,

ZOMAAR ’N WEDSTRIJD!!!

Bij deze laatste wedstrijd voor onze “winterslaap”, wilde onze trainer, Pascal, alle selectiespelers bij de groep hebben. Dit hield natuurlijk een risico in, want hij moest een aantal jongens teleurstellen.

De grootste verrassing was waarschijnlijk dat onze “Brommer” geen basisplaats had, maar Charley had deze, met zijn optreden van vorige week, zonder meer verdiend. De wedstrijd begon voor onze jongens precies zoals gewenst.  In de derde minuut plaatse onze Jeroen zijn hoofd tegen een  sublieme corner van Sean en de 1 – 0 prijkte op het scorebord. Daarna ontspon zicht een aparte wedstrijd. Spaubeek was veelvuldig in balbezit en Rios beperkte zich tot tegenhouden. Rios kon niet en bij Spaubeek lukte het niet. De een na de andere geweldige kans werd om zeep geholpen. De weersomstandigheden droegen niet echt bij om  te komen tot een goede voetbalwedstrijd. Chapeau  voor de supporters, welke toch de weg hadden gevonden tot ons complex. 

In de rust predikte Pascal dat wij geduldig moesten zijn en dat de kansen dan wel zouden komen. En dat gebeurde, Charley zorgde voor de bevrijdende 2 – 0 enkele minuten later zorgde onze aanvoerder voor de 3 – 0. Daarna kwam een getergde “Brommer” in het veld en werd de druk op de defensie van Rios nog groter. Tjeerd en Eric kwamen beiden nog te een doelpunt en uit een bekeken vrije trap scoorde Rios nog tegen en zo kwam de 5 tegen 1 op het scorebord. Ook Kim en Jorn kregen nog hun speelminuten., en dat is wederom een bewijs dat de VVS over een grote selectie beschikt.

27 punten in de pocket en nu al “veilig”. Er zijn seizoenen geweest waar het beduidend minder ging. Na de wedstrijd kregen onze jongens de grootste beloning. Onze grootste concurrenten, Sporting en Centrum Boys, verspeelden beiden punten, waardoor het gat tot de nr. 1 nog slechts twee punten bedraagt. En nu een aantal weken rust, dat is heel belangrijk voor een aantal spelers. Vanaf 6 januari 2015 gaan wij weer vol aan de bak en sluiten weer een tweetal spelers bij de selectie aan. Wie weet wat dit seizoen nog zal brengen. 

Wel wil ik nog kwijt dat ik veel respect heb voor Ralph, niet spelen en toch blijven, KLASSE!!!!!! Nu eerst nog een feestavond en hierbij zijn onze jongens altijd “Spitze” en een gezellige avond bij onze trainer. Hij is eindelijk zijn wilde “haren” kwijt. Come on mannen. Stel mij niet teleur. Rest mij nog een ieder prettige feestdagen en een goede jaarwisseling te wensen. See jou next year op 4 januari 2015 bij de Nieuwjaarswandeling.