Sponsor van de maand – Hairstyle Nadine

·

·

,

Vorige maand kon ik voor deze rubriek terecht op de Alexanderstraat 14 inSpaubeek. Naast EV Installatietechniek herbergt dit adres nog een sponsor; HairstyleNadine. Deze moderne en modieuze kapsalon is al jaren lang dé plek voor een goedeknipbeurt in Spaubeek. Ook menig VV Spaubeek lid laat zich door Nadine Veugende haren stylen. Voor de maand november is Hairstyle Nadine onze sponsor van demaand.

Hoe lang bestaat Hairstyle Nadine al en waarom bent u voor uzelf begonnen?
“Hairstyl Nadine is 6 jaar geleden gestart. Een eigen kapsalon is altijd een wens van mij geweest. Voor dat ik alszelfstandige aan de slag ging heb ik bij diverse kapsalons gewerkt. Bij de Hairstyle vestiging in Nuth heb ik mijopgewerkt tot bedrijfsleider. Omdat ik zwanger werd ben ik daar destijds gestopt. Na mijn zwangerschap ben ikvoor mijzelf begonnen. Na twee jaar als bedrijfsleider en zeven jaar als kapster gewerkt te hebben was dit eennieuwe uitdaging”.

Het moederschap en een eigen zaak; twee grote gebeurtenissen vlak achter elkaar. Hoe is die start verlopen?
“Vanaf de start is het eigenlijk meteen erg goed gegaan met mijn zaak. Een groot voordeel van mijn eigen zaak isdat ik de kapsalon aan huis heb. Hierdoor ben je aan het werk maar toch altijd dicht bij huis en de kinderen”.

Wat zijn de openingstijden van de kapsalon en hoe plan jij je werk in?
“De openingstijden heb ik enigszins aangepast op de thuissituatie. Op maandag en dinsdag is de zaak open van 13-20 uur, op vrijdag van 9-18 uur en op zaterdag van 9-14 uur. Ik werk alleen op afspraak en deze plan ik dus tussendeze tijden in. Het is een kleine kapsalon en ik heb geen personeel in dienst, ook de administratie doe ik zelf”.

Hoe ziet u klantenbestand eruit?
“Nou heel divers. Ik knip eigenlijk alles dus heren, dames en kinderen. Deze variatie spreekt mij ook enorm aan inhet vak. Er komen klanten uit de hele regio Beek-Geleen bij mij in de zaak”.

Wie knipt u het liefste?
“Bruidjes en communicantjes vind ik heel erg leuk om als klant te hebben. Het is natuurlijk wel heel erg bijzonder om hen klaar te maken voor de grote dag”.

Wat kenmerkt Hairstyle Nadine?
“Klanten weten wat ze krijgen want ze worden altijd door mij geknipt. Ik ben een goede kapper en dat spreekt zichvoort. Mijn klanten zijn tevreden en dit uit zich in mond-op-mond reclame en een betere reclame kun je niet hebben.Ik heb hierdoor zelfs klanten uit Maastricht. Hairstyle Nadine is ook een modieuze kapsalon door middel vancursussen zorg ik dat ik bij de tijd blijf. Andere kenmerken zijn mijn klantvriendelijkheid en allroundheid”.

Welke bekende Spaubeekenaren heeft u vaker in uw kappersstoel?
“Nou dat zijn er een heleboel onder andere onze zoon Jari Veugen, Pitt van Mierlo, Patrick en Claudia van dekantine, Sean Cobben, de platte, Sem Schröeder, Thomas Manderveld, Niels Heynen, Harry Kusters, Boy Pappers,Stan van Hoesel, Rick Drummen, Jesse Fricker en Julian van der Ben”.

Wat doe je verder in het leven naast de kapsalon?
“Uiteraard gaat veel tijd naar mijn mannen; Erik (35) en onze twee zoons Jari (7) en Kian (4). Verder gaan wij graagop stap en kunnen wij echt genieten van op vakantie gaan. Na een drukke werkweek voor ons beide hebben wij ookvaker een rustig weekend. Al hebben wij dan ook onze activiteiten want op zaterdag moet Jari voetballen en opzondag gaan wij met het gezin zwemmen”.

Eric en u sponsoren beide met jullie bedrijf VV Spaubeek waar komt die binding vandaan?
“Nou ik ben zelf niet van Spaubeek, Erik wel. Als ik kan ga ik wel vaker mee naar de voetbalclub. Nu onze oudstezoon voetbalt, komen wij er natuurlijk ook frequenter. De echte binding is volgens mij ontstaan door toedoen vanonze buurmannen Peter van Mierlo en Roy Pelzer, die hebben Erik weten te overtuigen. Wij sponsoren nu volgensmij ruim drie jaar de voetbalclub.”

Ten slotte nog een ingezonden vraag van selectiespeler Sean Cobben. Hij heeft wekelijks grote problemen metzijn kapsel zo staat hij telkens een half uur voor de spiegel voordat hij de kleedkamer uit komt. Hij heeft allesal geprobeerd om zijn haartjes ook in het gareel te houden tijdens de wedstrijd. Diverse lotions, kiwiabstracten, healing shampoos en zelfs touwtjes komen er aan te pas om het geheel enigszins bij elkaar tehouden. Wat kunt u Sean adviseren?
“Haha, dat moet toch op te lossen zijn. De volgende keer dat hij weer hier is zal ik hem advies geven. Hij kan natuurlijk ook al eerder even langs komen maar volgens mij is hij ook wel weer toe aan een knipbeurt. Ik heb een bijzonder hardnekkige wax gel in gedachten waar wij dit probleem hopelijk mee kunnen tackelen”.