VV Sittard 1 – VV Spaubeek 1 | 4 – 0

·

·

, ,

Met drie punten uit twee wedstrijden was het vandaag de beurt aan wedstrijd drie van het seizoen: de lastige uitwedstrijd tegen VV Sittard. Een tegenstander met een paar individueel sterke aanvallers die vorige week verloor van stadgenoot van OVCS, en dus gebrand zou zijn op een goed resultaat tegen Spaubeek.

Dat Sittard gebrand was, bleek vanaf het eerste fluitsignaal. Spaubeek kwam helemaal niet aan voetballen toe en wist voorin de geel-zwarten helemaal niets te creëren. 

Sittard deed dat wel en ging dan ook rusten met een 2-0 voorsprong, een tussenstand waar Spaubeek overigens niet over mocht klagen. Erger was het feit dat Sittard vrijwel alle duels won, mocht doen en laten wat het wilde en dat Spaubeek geen seconde uitstraalde voor een goed resultaat naar het sportcomplex van Sittard te zijn gekomen.

Nadat in de rust duidelijk was gemaakt dat op deze manier verliezen onacceptabel was, begon Spaubeek na rust iets feller en creëerde zowaar nog een paar kansen. Sittard bleef echter oppermachtig en na de 3-0 viel het doek definitief voor de bezoekers. De thuisploeg maakte er ook nog 4-0 van en daar bleef het gelukkig ook bij.

Duidelijk moet zijn dat de instelling van vandaag een garantie is voor een dikke nederlaag. Er zal echt scherper en feller gespeeld moet worden om punten te gaan pakken. Volgende week komt Almania op bezoek en dan mag Spaubeek laten zien dat het ook anders kan en dat de ploeg het wel kan opbrengen om alles te geven voor een goed resultaat.

{flickr-album}Type=Photoset, Photoset=72157627581826881{/flickr-album}