TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Haslou - VV Spaubeek 2 - 4

Hier zijn we weer

Vandaag staat de tweede wedstrijd van dit seizoen op het programma. Van de eerste wedstrijd ben ik geen getuige geweest, maar van diverse kanten heb ik gehoord dat het nog wel een aantal % beter kan.       

Op deze regenachtige middag staat de wedstrijd tegen onze buren uit Elsloo op het programma en geloof mij dat deze mannen tot het uiterste zullen gaan om een goed resultaat te behalen mede omdat zij in de eerste pot tegen een nederlaag aanliepen. Het kan een voordeel zijn dat wij onze selectie intact hebben kunnen houden en het lijkt erop dat iedereen fit is. Zeker is dat wij vanmiddag niets cadeau zullen krijgen, maar als iedereen zich aan zijn taak houdt, moet een resultaat mogelijk zijn.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - SVH '39 1 - 1

Puntendeling voor gehavend VV Spaubeek

Het is maandagochtend als ik een slokje koffie neem die zojuist vanuit de automaat in een kartonnen bekertje is gedruppeld. ‘Heeft Joep het verslag al aangeleverd?’, vraag ik me af. Enigszins geschrokken stuur ik Ralf een berichtje.

Normaliter landt het wedstrijdverslag op zondagavond in zijn inbox, maar niet deze keer. Joeps afwezigheid zorgt toch voor hoofdbrekens. Want nu moet er iets op papier worden gezet dat enigszins overeenkomt met de wijze waarop Joep wekelijks verslag doet. Ach ja, niet geschoten is altijd mis.

Lees meer...

 

Voor slechts €5 naar Fortuna - FC Volendam of RKC Waalwijk

Als partnerclub van Fortuna Sittard kunnen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijden tegen FC Volendam en/of RKC Waalwijk bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit. Uiteraard is het ook mogelijk om beide wedstrijden tegen het gereduceerde tarief te bezoeken.

  • Fortuna – FC Volendam:  Zondag 2 oktober 2022 om 12.15 uur, inclusief kidsplein
  • Fortuna – RKC Waalwijk: Zaterdag 15 oktober 2022 om 18.45 uur, inclusief Oktoberfeest

Bestelproces tickets
Tickets voor de Oost (vak E) & Zuid-tribune (afhankelijk van de beschikbare capaciteit) kunnen vanaf dit seizoen besteld en betaald worden via een speciale pagina, namelijk www.fortuna-inderegio.nl.

Ontvangen van de tickets

In tegenstelling tot vorig seizoen hoeven de tickets niet meer op de wedstrijddag te worden opgehaald. Vanaf dit seizoen kunnen de tickets in de vorm van e-tickets namelijk ook naar het opgegeven mailadres worden verstuurd. Dit zal op de vrijdag voor de wedstrijd gebeuren, want op deze manier probeert Fortuna alle leden van dezelfde vereniging zo dicht mogelijk bij elkaar te laten plaatsnemen op de tribune.

Wil je de tickets toch liever ophalen op de wedstrijddag? Geef dit dan aan in het bestelproces. De tickets kunnen vervolgens op de wedstrijddag worden opgehaald bij de ticketunit, gelegen ter hoogte van de Oost/Zuid-tribune (Lissabonlaan). Deze ticketunit opent twee uur voor aanvang van de wedstrijd. In onderling overleg is het altijd mogelijk om de kaarten op een eerder moment op te komen halen in het stadion.

Kaarten voor de wedstrijd tegen FC Volendam kunnen tot vrijdag 30 september 12.00 uur besteld worden. 

Kaarten voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk kunnen tot vrijdag 13 oktober 12.00 uur besteld worden.

 

Uitnodiging: jaarvergadering 2022

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 2022.pdf</code>agenda jaarvergadering VV Spaubeek 2022.pdf 58 Kb10-09-22 12:26

Op vrijdag 7 oktober vindt onze jaarvergadering plaats. De vergadering begint om 21.30 en duurt maximaal tot 23.00 uur. 

In verband met de jaarvergadering starten de trainingen van de senioren eenmalig om 19.30 uur. 

Alle leden zijn van harte welkom en uitgenodigd voor de jaarvergadering. We hopen op een grote opkomst! De agenda voor de vergadering vind je in de bijlage bij dit bericht.

 

Bekerprogramma Spaubeek 1

De bekerwedstrijd van zondag 4 september a.s. tussen RKUVC 1 en Spaubeek 1 om 14.30u wordt in Spaubeek gespeeld.

 

Spaarkas nieuw leven ingeblazen!

Zoals jullie misschien al in de wandelgangen hebben gehoord, starten we dit jaar weer met een spaarkas. Vanaf aanstaande vrijdag hangt er een inschrijflijst bij de spaarkas in de kantine. Als je mee wilt doen met de spaarkas, kun je hier je naam noteren bij een gewenst nummer. We hebben 40 nummers beschikbaar en vol is vol. Het is de bedoeling dat er vanaf 1 september gespaard kan worden.

Enkele spelregels:

- Iedere vrijdag zal de kas worden geleegd en geteld voor twee personen;

- De contributie bedraagt 50 cent per week;

- Uitbetaling zal plaatsvinden rond de carnaval;

- Je kunt te allen tijde navraag doen wat je opgebouwd gespaard bedrag is;

- Het bestuur van VV Spaubeek of de vrijwilligers die de spaarkas beheren, zijn niet aansprakelijk voor mogelijk verdwenen geld bij een inbraak.

Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Ray Peters of Henk Jansen.

 

Wijziging oefenwedstrijd dinsdag 23 augustus

Ons eerste elftal zou vandaag (dinsdag 23 augustus) oefenen tegen het 2e elftal van Groene Ster. Groene Ster heeft echter afgezegd. De mannen van Mike Zwartjes hebben in FC Geleen Zuid 1 een nieuwe tegenstander gevonden. 

De wedstrijd begint om 20.00 uur op ons eigen sportcomplex. De entree is uiteraard gratis en de kantine is geopend.

 

Oefenwedstrijd Spaubeek - SCG afgelast

De voor vanavond (vrijdag 19 augustus) geplande oefenwedstrijd van ons eerste elftal tegen SCG gaat niet door. De selectie zal een reguliere training afwerken. 

Aanstaande zondag staat de eerste oefenwedstrijd voor het tweede elftal op het programma. Om 11.00 uur ontvangt het team van coach John Kloth het tweede elftal van Scharn. Volgende week dinsdag (23 augustus) oefent het eerste elftal om 20.00 uur in eigen huis tegen het tweede team van Groene Ster.

Alle oefenwedstrijden zijn gratis toegankelijk en de kantine is geopend.

 

Nieuwe jeugdspelers gezocht

De jeugdafdeling van VV Spaubeek is nog steeds groeiend. Komend seizoen starten zes jeugdteams onder leiding van hun enthousiaste trainers en leiders aan de competitie. Bij enkele teams hebben we nog ruimte voor nieuwe spelers. Dit betreft jeugdspelers met geboortejaar 2004, 2005, 2006, 2007, 2016 of 2017.

Ben jij (of je zoon of dochter) in een van deze jaartallen geboren en lijkt het je leuk om bij onze gezellige vereniging te komen voetballen? Geef dan je contactgegevens (naam, geboortedatum en telefoonnummer) door via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

 

Facebook-pagina VV Spaubeek

Sinds april is het jullie misschien opgevallen: de Facebook-pagina van VV Spaubeek is nieuw leven ingeblazen. Daar waar voorheen een periode lang alleen berichten vanaf onze website automatisch op onze Facebook-pagina werden geplaatst, lopen website en Facebook sinds april niet meer synchroon.

Onze focus ligt op berichten over ontwikkelingen rondom onze vereniging, zoals de vorderingen van de Brede Maatschappelijke Voorziening, openingstijden kantine, activiteiten die worden georganiseerd en het informeren van toeschouwers over de wedstrijden van onze jeugd- en seniorenteams.

Maar uiteindelijk zijn het jullie en onze vrijwilligers die onze vereniging maken en we ontkomen er niet aan om te berichten over wedstrijden. Jullie zijn tenslotte lid geworden van onze vereniging om plezier te halen uit het winnen van wedstrijden. Succes stimuleert en daar willen we iedereen die onze vereniging volgt over informeren. Foto en film ondersteunen de berichten en daarbij wringt enigszins de schoen.

Lees meer...

 

Interview LMS

Vandaag zijn wij op bezoek bij Albert Laugs van Limburgs Metaal Spuitbedrijf (LMS). Een bedrijf dat al meer dan 30 jaar aan VV Spaubeek verbonden is en dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk (specialistische) metalen onderdelen en het toepassen van een speciale (thermische) spuittechniek waardoor deze onderdelen langer mee gaan. Zoals ieder interview starten wij met een rondleiding en dan blijkt direct wat voor een bedrijf LMS is. Als ik Albert in de productiehal namelijk vraag om iets te vertellen over het bedrijf, begint hij te vertellen over collega’s en de samenwerking tussen mensen binnen het bedrijf, het is duidelijk dat die centraal staan. Nadat wij koffie hebben genomen en rustig zijn gaan zitten, komt het gesprek op gang:

“Wat LMS zo mooi maakt als bedrijf? Het feit dat het kleinschalig is, je veel kunt en mag doen maar het soms wel hectisch is. De klant staat hier altijd centraal en het is belangrijk dat wij met de klant in contact blijven en kunnen leveren als zij een vraag stellen. Dat levert soms een piek in het werk maar de collega’s vangen dat altijd op, daar ben ik trots op”

Lees meer...

 

Start voorbereiding seizoen 2022-2023

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand <code>Programma voorbereiding VV Spaubeek 2022.pdf</code>Programma voorbereiding VV Spaubeek 2022.pdf 341 Kb19-07-22 13:31

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start op dinsdag 9 augustus om 20.00 uur met een training.

In de bijlage tref je het oefenprogramma voor het 1e en 2e elftal aan. Eventuele oefenwedstrijden van het 3e, 4e en 5e elftal vernemen jullie via de leiders.

 

Zomaar 'n weekend

En toen was het zover, de seizoensfinale voor het eerste elftal.

Door Sean was een wel 5 sterren locatie in de nabijheid van Durbuy afgehuurd, welke van alle gemakken was voorzien. Zo waren er o.a. een zwembad, feestruimte, 12 slaapkamers, 10 badkamers en voldoende toiletten. De genodigden, selectie en staf, waren vanaf 17.30 uur welkom en het spreekt voor zich dat de eersten toen al voor de deur stonden. Nadat de slaapkamers enigszins tactisch verdeeld waren en het proviand uitgeladen, kon het weekend beginnen.

Lees meer...

 

Laatste Vixia-shirts te koop: steun Kika!

Een aantal weken geleden zijn we begonnen met de verkoop van de nostalgische Vixia-shirts. De animo was groot: een groot deel van de 28 beschikbare shirts was binnen no-time verkocht. De opbrengst van de shirts, die slechts €5 per stuk kosten, gaat volledig naar Stichting Kika.

Omdat we ook de laatste shirts graag kwijt willen en we als vereniging natuurlijk ook ons steentje aan het goede doel willen bijdragen, hebben we het volgende afgesproken: als alle shirts verkocht zijn, verdubbelen we de bijdrage aan Kika. Dat betekent dat wanneer de resterende shirts verkocht worden, we het mooie bedrag van €280 kunnen overmaken.

Wil jij hier aan meehelpen? Mail dan je naam, telefoonnummer en de gewenste kleur(en) en rugnummer(s) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

De shirts hebben allemaal maat XXL (vallen iets kleiner uit) en verkeren in prima staat. De volgende rugnummers zijn nog beschikbaar:

- Wit: 2, 4, 7, 9 en 10

- Paars: 2, 4, 6 en 10

 

SHH - VV Spaubeek 2 - 0

’n Maandagmiddag in Herten

Het is zover, de laatste wedstrijd na een lang seizoen en dan meteen op bezoek bij de koploper. Kunnen wij ons nog een keer opladen, er nog een keer vol voor gaan? Geven wij de koploper het kampioenschap niet cadeau? Ik heb in de sterren gekeken, maar kan deze vragen niet beantwoorden. Er werd deze week in elk geval ontspannen getraind en Bart werd nog ff bedankt voor zijn inbreng en inzet. In elk geval wordt met een complete groep de reis naar Herten gemaakt, hoewel de inzet van een tweetal spelers nog een vraagteken is. Laten wij in elk geval proberen om een bevredigend einde te breien aan deze succesvolle competitie.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Activiteitenkalender

No current events.