Zaalvoetbal
TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Laatste Vixia-shirts te koop: steun Kika!

Een aantal weken geleden zijn we begonnen met de verkoop van de nostalgische Vixia-shirts. De animo was groot: een groot deel van de 28 beschikbare shirts was binnen no-time verkocht. De opbrengst van de shirts, die slechts €5 per stuk kosten, gaat volledig naar Stichting Kika.

Omdat we ook de laatste shirts graag kwijt willen en we als vereniging natuurlijk ook ons steentje aan het goede doel willen bijdragen, hebben we het volgende afgesproken: als alle shirts verkocht zijn, verdubbelen we de bijdrage aan Kika. Dat betekent dat wanneer de resterende shirts verkocht worden, we het mooie bedrag van €280 kunnen overmaken.

Wil jij hier aan meehelpen? Mail dan je naam, telefoonnummer en de gewenste kleur(en) en rugnummer(s) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

De shirts hebben allemaal maat XXL (vallen iets kleiner uit) en verkeren in prima staat. De volgende rugnummers zijn nog beschikbaar:

- Wit: 2, 4, 7, 9 en 10

- Paars: 2, 4, 6 en 10

 

SHH - VV Spaubeek 2 - 0

’n Maandagmiddag in Herten

Het is zover, de laatste wedstrijd na een lang seizoen en dan meteen op bezoek bij de koploper. Kunnen wij ons nog een keer opladen, er nog een keer vol voor gaan? Geven wij de koploper het kampioenschap niet cadeau? Ik heb in de sterren gekeken, maar kan deze vragen niet beantwoorden. Er werd deze week in elk geval ontspannen getraind en Bart werd nog ff bedankt voor zijn inbreng en inzet. In elk geval wordt met een complete groep de reis naar Herten gemaakt, hoewel de inzet van een tweetal spelers nog een vraagteken is. Laten wij in elk geval proberen om een bevredigend einde te breien aan deze succesvolle competitie.

Lees meer...

 

Steun Fortuna én VV Spaubeek

Als lid van VV Spaubeek maak jij samen met jouw team kans om een officiële wedstrijd te spelen in het Fortuna Sittard Stadion en daarmee een dag door het leven te gaan als een echte prof!
 
Met jouw team door de Fortuna spelersbus worden opgehaald, omkleden in de echte Fortuna kleedkamer en daarna een wedstrijd voetballen op het heilige gras die ook nog live wordt uitgezonden?
 
Indien onze vereniging de meeste memberships (seizoenkaarten) verkoopt, naar rato van het aantal leden van onze club, dan winnen wij deze ultieme prijs. Winnen wij de prijs niet? Niet getreurd! Van alle verkochte/verlengde memberships gaat 5% rechtstreeks terug naar onze clubkas.
 
Geef tijdens het bestelproces van jouw seizoenkaart aan dat je 5% wilt doneren aan een amateurvereniging en vul hier in: VV Spaubeek.
 
Meer weten? Ga voor meer informatie naar de website www.fortunamembership.nl 
 

Afscheid Bart Knols

Het is begin januari 2020 als VV Spaubeek haar nieuwe trainersduo presenteert voor het seizoen 20/21. Arno Derrez wordt de nieuwe hoofdtrainer en Bart Knols ruilt het hoofdtrainerschap bij VV Urmondia in om bij onze vereniging assistent-trainer te worden.

Maar het seizoen 20/21 wordt geteisterd door COVID-19-perikelen en uiteindelijk afgebroken. Terwijl hoofdtrainer Arno Derrez ervoor kiest zijn carrière voort te zetten bij SVE blijft Bart VV Spaubeek trouw.

Met ingang van het seizoen 21/22 neemt Mike Zwartjes het trainersstokje over en krijgt hierbij Bart aan zijn zijde.

Tijdens de beginfase van het seizoen 21/22 wordt mondjesmaat punten gehaald, maar na de winterstop komen de Geel-Zwarten op stoom (ons eerste elftal blijft vier maanden ongeslagen). Uiteindelijk loodsen Mike en Bart ons eerste elftal naar een zesde plaats in de eindstand.

Ondertussen heeft Bart aangegeven na twee seizoenen te stoppen als assistent-trainer. Vrijdagavond stond de laatste training van het lange seizoen op de agenda en hét moment om een groepsfoto op het trainingsveld te maken.

We willen Bart danken voor de prettige samenwerking en wensen hem alle goeds voor de toekomst! Bart, bedankt!

 

VV Spaubeek - Brevendia 0 - 1

Alles voor het 4e

Vandaag staat de return van de openingswedstrijd op het programma. In het verre Stramproy haalden wij toen een verdiend punt. Ik weet nog dat de spelers zeiden dat dit een betere start in de competitie was dan de voorgaande jaren. Daarna volgde echter een serie van vier nederlagen en vonden wij ons terug op de laatste plaats. Toen volgde de kentering en zie waar wij nu staan.

Lees meer...

 

Haslou - VV Spaubeek 1 - 2

Een derby?

Vandaag staat de wedstrijd tegen onze “buren” op het programma. Ik ga er van uit dat zij, Haslou, nog een appeltje met ons te schillen hebben. Men kon zich in Spaubeek maar moeilijk neerleggen bij de nipte overwinning van de geel/zwarten. Mede gezien de stand zou het best wel een leuke, gelijk opgaande pot kunnen worden. Mike en Bart hebben een complete, nagenoeg geheel fitte groep ter beschikking. Tel daarbij op dat beide teams vrijuit kunnen spelen en dat zou ervoor kunnen zorgen dat vandaag het publiek de grote winnaar wordt. We shall see.

Lees meer...

 

VV Spaubeek organiseert jeugdtoernooi O13

Op zaterdag 28 mei aanstaande organiseert VV Spaubeek een toernooi voor O13-teams. Het toernooi gaat sowieso door, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanvangstijd van het toernooi wordt 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €10,- per team.

Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Martin Masset op telefoonnummer 06-55121526 of via emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met dinsdag 24 mei 17.00 uur.

 

 

Centrum Boys - VV Spaubeek 1 - 6

Het is zondagmiddag

Het is warm, heel warm. Aan de hemel staat de koperen ploert en stuurt zijn verzengende stralen naar een groene rechthoek met witte strepen in het Sittardse. Hier wacht onze volgende uitdaging. Veel van onze supporters en ook wij zelf geven aan dat wij als team voetballend gegroeid zijn. Laten wij dat vanmiddag maar zien. Uit het verleden is bekend dat de geel/zwarten zich normaliter probleemloos aanpassen aan het niveau van de tegenstander. Gebeurt dit vanmiddag ook, dan wachten ons saaie negentig minuten.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV HEBES 4 - 1

Op Moederkesdag

Uit in Beegden speelden wij een tegenvallende pot en mochten wij uiteindelijk blij zijn met een punt. Vandaag is het daarom aan ons om de tegenstander te laten zien dat wij veel beter kunnen. Als ploeg zijn wij de laatste maanden duidelijk gegroeid. Het is nu aan ons om de nare smaak van de laatste twee wedstrijden weg te spoelen en niet alleen met een glas Jup, maar ook met een goede prestatie op het veld. Het is nog ff een vraagteken of Manuel wedstrijdfit is. Is dit niet het geval dan moet Davy tussen de palen. Rond 16.30 uur weten of het, ook qua voetbal, een leuke Moederdag is geworden.

Lees meer...

 

VV Spaubeek 4 - SV Abdissenbosch 4 3 - 0

Spaubeek 4 doet wat moet

Afgelopen vrijdagavond boekte VV Spaubeek 4 een prima overwinning op vreemde bodem. Een fraaie combinatie tussen Jorn en Tjeerd Ouwehand werd door laatstgenoemde doeltreffend afgerond en bleek voldoende om drie punten mee te nemen uit Haanrade.

Zondagochtend staat SV Abdissenbosch op de stoep van de Brede Maatschappelijke Voorziening. En ondanks dat ‘De Lelies’ in de middenmoot staan vormen ze een niet te onderschatten tegenstander.

Lees meer...

 

Alfa Sport - VV Spaubeek 1 - 1

Op bezoek bij Martin

Ik heb heel lang moeten denken over wat ik als intro over deze wedstrijd kan/wil zeggen. Het zijn in elk geval de laatste jaren wedstrijden waarin het nodige gebeurt en die genoeg stof tot napraten gaven. Het is vandaag echter een nieuwe dag en een nieuwe wedstrijd en wie weet eindigen wij hem deze keer wél met 22 spelers op het veld. In elk geval kan ik wel meegeven dat wij vandaag al voor de tweede keer dit seizoen met een complete selectie naar Oirsbeek vertrekken. Het lijkt mij een mooie doelstelling om het slechte (oneerlijke) gevoel na onze laatste wedstrijd van ons af te spelen. Vandaag missen wij wel Vincent (proficiat), welke wordt vervangen door Franco.

Lees meer...

 

Werkzaamheden Brede Maatschappelijke Voorziening

Inmiddels hebben alle verenigingen hun intrek genomen in de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) en is het gebouw nog nauwelijks weg te denken uit de Spaubeekse gemeenschap. Ondanks dat de BMV volledig wordt gebruikt zijn nog niet alle werkzaamheden afgerond.

Zo wordt in week 18 het voorterrein voorzien van een laatste toplaag. Tevens wordt gestart met de aanleg van een jeu de boules-baan.

De werkzaamheden staan weliswaar middenin de mei-vakantie gepland (van 2 mei tot en met 6 mei), maar dit kan desondanks betekenen dat bezoekers van de BMV hiervan hinder zullen ondervinden. Probeer in deze periode zoveel als mogelijk te voet naar de BMV te komen. En kom je toch met de auto, parkeer die dan in de parkeervakken langs de Musschenberg of op de parkeerplaats achter het oude MFC.

De beide ingangen worden afgesloten, maar er is een alternatieve route voorzien. Er dient gebruik te worden gemaakt van de ingang nabij de voetbaltribune.

De overlast heeft ook een voordeel, want als het voorplein is geasfalteerd wordt parkeren makkelijker en neemt de hoeveelheid zand en stof af.

 

Geslaagde sponsoravond

Zaterdagavond organiseerde de sponsorcommissie van VV Spaubeek haar jaarlijkse sponsordag. De commissie had een uitgebreid en interessant programma samengesteld, waarbij iedereen van de aanwezigen aan zijn of haar trekken kwam.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - DVO 2 - 3

Een bepalende match

Wedstrijden tegen DVO zijn altijd leuk om te kijken, omdat het een goed voetballende ploeg is en omdat wij tegen goed voetballende teams altijd het beste uit onszelf halen. In de uitwedstijd hadden wij ook zeker, naar mijn mening, 1 punt verdiend. Echter het dubbeltje wilde niet onze kant op vallen.

Lees meer...

 

Voor €5 naar Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Als partnerclub van Fortuna Sittard mogen we alle leden van VV Spaubeek in de gelegenheid stellen om voor slechts €5 per ticket (jeugd en volwassenen) de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (zondag 24 april 16.45 uur) bij te wonen. Het betreft kaarten voor de Oost- of Zuid-tribune, afhankelijk van de beschikbare capaciteit.   

Heb je interesse om deze wedstrijd bij te wonen? Vul dan via onderstaande link het bestelformulier in. Je bestelde kaarten kun je op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de aftrap afhalen bij de kassa op de hoek van de Zuid- en Oosttribune (Lissabonlaan, Sittard). Klik hier voor het bestelformulier: https://forms.office.com/r/XUbenEdXi1

Kaarten kunnen tot vrijdag 22 april 12.00 uur besteld worden.

 

Meer Nieuws

Programma
Er staan op dit moment geen wedstrijden op het programma.
Activiteitenkalender

No current events.