TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

SVH '39 - VV Spaubeek 1 - 2

Bloed, zweet en tranen.

Zo, de winterstop is voorbij en na een slechte prestatie tijdens de laatste oefenwedstrijd mogen wij nu weer voor het eggie. De eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. Tijdens de opening van dit seizoen hadden wij het moeilijk en was een gelijkspel het maximale. Wij waren dus gewaarschuwd. Tijdens de voorbespreking werd gewezen op de sterke punten van onze tegenstander en nadat onze nieuweling Kay Römer, een vocaal topoptreden had verzorgd, konden wij vertrekken richting Herkenbosch.

Lees meer...

 

In memoriam: Charly van der Ben

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Charly van der Ben op vrijdag 27 januari jongstleden op 71-jarige leeftijd is overleden.

Charly was maar liefst 60 jaar lid van onze voetbalvereniging. In zijn jongere jaren was Charly actief als speler, daarna bleef hij in diverse functies nauw betrokken bij VV Spaubeek. Zo was hij leider, grensrechter, bestuurslid en bezocht hij als supporter vrijwel alle wedstrijden van ons eerste elftal. Aan de periode dat Charly en Tiny de kantine beheerden, koesterden ze nog altijd erg prettige en bijzondere herinneringen.

Met het overlijden van Charly verliezen we niet alleen een geliefd persoon maar zeker ook een clubman in hart en nieren. We zullen hem erg gaan missen.

We wensen Tiny, Mark en Ilona, Pascal, Frank, Lisa, Norah en Nina heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Receptie CV De Kwakkerte

Op zondag 29 januari aanstaande vindt de prinsenreceptie van onze vrienden van CV De Kwakkerte plaats.

De opvolger van ‘onze’ prins Diego I is Jordie Bouwens, aan hem de eer om dit carnavalsseizoen over het Kwakkerteriek te regeren. Jordie wordt daarbij bijgestaan door jeugdprinses Livia.

We verzamelen zondag vanaf 17.15 uur in de foyer van de BMV ’t Hof van Sjpaubik. Om 17.45 uur gaan we de prins en jeugdprinses gezamenlijk feliciteren. Het zou uiteraard leuk zijn als we met een mooie afvaardiging van de voetbalvereniging aanwezig zijn. Tot zondag!

 

Noteren in agenda: Oetroping nuuje Voetbalprins!

Vrijdag 10 februari organiseert VV Spaubeek de ‘Carnavalsaovend 2023’. Tijdens deze avond wordt bekendgemaakt wie Prins Brent I zal opvolgen als nieuwe voetbalprins.
 
De avond wordt opgeluisterd door Coen Janssen, die in 2015 met het nummer ‘Vastelaovend Same’ de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer haalde.
 
Rondom Coens optreden verzorgt DJ Stevie M de overige muziek.
 
De avond start om 21.00 uur!

 

Sponsorcommissie zit niet stil

Terwijl onze kantine steeds meer ons ‘thuis’ wordt, is de sponsorcommissie in de weer om de omheining rondom het hoofdveld verder aan te kleden. De afgelopen periode zijn ze erin geslaagd drie nieuwe accommodatiesponsoren vast te leggen.

Banden Centrum Geleen
Al meer dan 25 jaar is Banden Centrum Geleen een vertrouwd adres voor alles wat te maken heeft met je auto. Of het nu gaat om nieuwe banden, velgen, het renoveren van velgen of om trekhaken of uitlaten – Banden Centrum Geleen helpt je graag verder.

Maar niet alleen op het gebied van autoaccessoires is Banden Centrum Geleen een gekende partner, ook op het gebied van sponsoring hebben zij hun sporen inmiddels verdiend. Want naast het sponsoren van VV Spaubeek ondersteunen ze ook ZVV Neerbeek-Banden Centrum Geleen, VV IVS, VV Caesar en GSV ’28.

Banden Centrum Geleen
Rijksweg Zuid 350
6161 BZ Geleen

Lees meer...

 

Wedstrijden 17 en 18 december afgelast

In verband met de strenge winterse weersomstandigheden zijn alle wedstrijden van onze jeugd- en seniorenteams dit weekend afgelast. Dat betekent dat de O14 en O17 morgen thuis niet in actie komen tegen FC Ria en Sportclub Jekerdal, dat de O19 morgen niet op bezoek gaat bij Weltania en dat ons 5e elftal zondag niet thuis speelt tegen Caesar.

Dit betekent dat voor alle teams de winterstop nu officieel is begonnen.

Het bestuur wenst iedereen een warm en mooi weekend toe!

 

FC Maasgouw - VV Spaubeek 0 - 1

In het Witte Staedje

Vanmiddag de laatste wedstrijd voor de winterstop. We mogen tegen de promovendus Maasgouw, een ploeg die zeer voortvarend in deze competitie is gestart en getraind wordt door een oud-trainer van de VVS, Ruud Hendriks. We kunnen met een nagenoeg geheel fitte selectie richting Thorn, enkel Isak is nog niet inzetbaar. Vandaag kunnen wij, als alles meezit een reuzenstap doen in de richting van de eerste prijs van dit seizoen, maar dan zal er nog één keer alles uit de kast gehaald moeten worden. Je begint te merken dat de eerste helft van deze competitie veel van onze spelers gevraagd heeft en hier en daar ontstaan de eerste pijntjes. Ik weet echter zeker dat er alles aan gedaan gaat worden om punten mee te nemen naar Spaubeek. Zoals op Facebook vaak te lezen is: Kom op die Gaele!

Lees meer...

 

VV Spaubeek - VV Scharn 0 - 0

Een echt examen

Vandaag staat voor een tweede keer een wedstrijd tegen een Maastrichtse ploeg op het programma. Het team uit de wijk Scharn beschikt over een aantal  bovengemiddelde voetballers en een door de wol geverfde trainer. In krantenpublicaties stond te lezen dat zij voor niets minder dan het kampioenschap gaan. Maar ook de VVS beschikt over een aantal goede spelers en aangevuld met een aantal keiharde werkers staat er dit seizoen ook in Spaubeek een sterk collectief. Terwijl ook onze trainers de klappen van de zweep kennen. Mike en Ben zullen hun strijdplan wel klaar hebben en wat dat is horen wij in de voorbespreking.

Lees meer...

 

SVC 2000 - VV Spaubeek 0 - 7

Geen onderschatting

Laat ik beginnen met het danken van de initiatiefnemers/organisatoren van de kantine-voetbal-kijkende-namiddag. Het was een geslaagd, gezellig evenement. Als er al een kritiekpunt was, gaat dat over mijzelf, ik had zo’n tien centimeter langer moeten zijn. Gelet op de beelden was de afsluiting door Frans Theunisz een schot in de roos. Ook de georganiseerde WK-poule draagt een steentje bij aan het wij-gevoel binnen onze vereniging. Zelfs mijn voorspellingen zijn vrij goed, klein probleempje is dat zij niet overeenkomen met de uitslagen.

Lees meer...

 

Max van den Bongard ontvangt Jeugdvrijwilligersprijs gemeente Beek

Vanavond vond in het Asta Theater in Beek de jaarlijkse vrijwilligersavond van de gemeente Beek plaats. Tijdens deze bijeenkomst ontving ‘onze’ Max van den Bongard de Jeugdvrijwilligersprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan jongeren tussen de 17 en 24 jaar die zich op een bijzondere wijze inzetten voor anderen.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - DVO 2 - 1

Onze “angstgegner"

Op een waterkoud complex van de VVS staat vanmiddag de wedstrijd tegen het Sittardse DVO op het programma. Het is alweer jaren geleden dat wij tegen deze ploeg een resultaat behaalden. Wel kregen wij regelmatig de complimenten voor het vertoonde spel, maar niet de punten. Kunnen wij ook deze keer, net als tegen Hebes, deze negatieve reeks doorbreken? Door de schorsing van Yves zullen Mike en Ben minimaal één omzetting moeten doen in onze, tot nu toe, succesvolle formatie. Gelukkig hebben de trainers keuze voldoende, ook Dennis en Manuel sluiten weer aan. Aan de trainingsopkomst en het enthousiasme zal het in elk geval niet liggen.

Vanmiddag de ideale warmloper voor het erna beginnende WK?

Lees meer...

 

Mike Zwartjes ook volgend seizoen hoofdtrainer VV Spaubeek

De Technische Commissie van VV Spaubeek en Mike Zwartjes hebben afgelopen week overeenstemming bereikt over een contractverlenging van één seizoen. Dat betekent dat Mike in de zomer van 2023 aan zijn derde jaargang als hoofdtrainer van ons eerste elftal zal beginnen.

We wensen Mike, zijn staf en spelers veel succes en plezier toe!

 

BMR - VV Spaubeek 2 - 3

Nao ut zuje

Laat ik deze keer eens beginnen met het plaatsen van een oproep. Ons tweede elftal is al het hele seizoen op zoek naar een grensrechter. Wie helpt John en zijn mannen uit de brand? Je krijgt er wat gezonde beweging en gezelligheid voor terug.

Het was een intensieve week voor onze selectie. Kijk maar: op dinsdag en donderdag trainen, dan een aanslag op een deel van de selectie bij de diverse elfde van de elfde activiteiten en daarna nog eens de prinsuitroeping van de Kwakkerte. Nu maar hopen dat onze mannen nog kracht en energie over hebben om BMR succesvol te bestrijden, want het zal, zoals altijd, geen gemakkelijke middag worden. Elke ploeg doet extra zijn best om de koploper te vloeren. Wij zijn dus gewaarschuwd.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Leonidas Wolder 7 - 1

De eerste keer tegen “Sjengen”

Laat ik beginnen met het repareren van enkele “fouten” uit mijn vorige verslag. Zo scoorde Sean niet middels een boogbal, maar met een stift (zo leer je steeds weer bij). Uit camerabeelden bleek dat Brommer slechts twee tegen de keeper van Argo schoot voordat hij de briljante pass naar Ralph verstuurde. En ten slotte in de afgelopen drie weken werd Medi twee keer uitgeroepen tot player of the day en niet drie keer.

Lees meer...

 

SV Argo - VV Spaubeek 1 - 5

Geen makkie!

Vandaag op naar Obbicht. Wanneer wij naar de stand kijken zou deze wedstrijd geen grote problemen voor de VVS moeten opleveren.

Maar: we spelen op natuurgras en dat kunnen wij vaak niet zo goed. Tel daarbij op dat wij vorig seizoen aan deze dubbele ontmoeting slechts 1 punt hebben overgehouden en dat de thuisploeg er ook op gebrand zal zijn om de punten op z’n conto bij te schrijven. Op papier is de thuisploeg weliswaar ten opzichte van vorig seizoen verzwakt, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen en ik weet haast zeker dat wij een hete middag tegemoet gaan. Als iedereen zijn taken uitvoert, moet dit echter geen onoplosbare zaak zijn.

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
za, 11 feb 2023 13:00 uur
Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1
: Sittard JO17-2
Sittard JO17-2

15:00 uur
RKHBS JO19-1
RKHBS JO19-1
: Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1

17:00 uur
NVC Schinnen ( vet )
NVC Schinnen ( vet )
: Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)

zo, 12 feb 2023 11:00 uur
Spaubeek 3
Spaubeek 3
: Scharn 5
Scharn 5

11:30 uur
Susterse Boys 2
Susterse Boys 2
: Spaubeek 4
Spaubeek 4

Lindenheuvel-H`bloem 2
Lindenheuvel-H`bloem 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

14:30 uur
Spaubeek 1
Spaubeek 1
: Haslou 1
Haslou 1

zo, 26 feb 2023 10:30 uur
Spaubeek 5
Spaubeek 5
: Geulsche Boys 2
Geulsche Boys 2

Activiteitenkalender

No current events.