TwitterFacebookFlickrYoutube

Online Gebruikers
Geen

Werkzaamheden speelplaats basisschool

Vanaf maandag 27 maart aanstaande worden er werkzaamheden verricht op de speelplaats van de basisschool. Er wordt getracht om de overlast voor VV Spaubeek zoveel als mogelijk te beperken. We verzoeken alle leden en met name de jeugdspelers voorzichtig te zijn en van de bouwplaats en eventuele bouwmaterialen weg te blijven. 

Naar verwachting duren de werkzaamheden circa twee weken. We rekenen op jullie begrip en medewerking.

 

VV Spaubeek - Argo 0 - 0

Alert blijven!

Vandaag staat een wedstrijd op het programma waarin wij de duidelijke favoriet zijn en daarin schuilt ook meteen het gevaar. Vorige week bleek maar weer dat ook Argo flink van zich af kan bijten.

In voetbal is alles mogelijk en daarbij zullen Mike en Ben toch een beetje moeten puzzelen. Robbie en Davey zijn in elk geval niet inzetbaar en of Sean en Brommer kunnen spelen is nog een vraagteken. Gelukkig zijn er andere jongens die staan te trappelen om te laten zien wat zij kunnen. Ook vandaag wordt weer collectieve inzet gevraagd en als iedereen de volle 100% geeft moet een goed resultaat, lees 3 punten speciaal voor de jarige Harald, haalbaar zijn. Maar wij krijgen het niet voor niets.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - Hebes 3 - 0

Back on track

Na de domper van vorige week is het de voornaamste vraag of Mike de ploeg weer terug op de rit heeft. In elk geval zal onze capo ontbreken, de wedstrijd tegen Lindenheuvel leverde hem een gebroken vinger op.

Vandaag Hebes en wij zijn gewaarschuwd. In de uitwedstrijd werden met het nodige geluk de drie punten binnen gehengeld en afgelopen week werd Scharn door de bezoekers van vandaag op een stevige nederlaag getrakteerd. Er komt dus een goede ploeg op bezoek.

Willen wij blijven meedoen dan zullen de punten toch echt in eigen huis gehouden moeten worden. Ik weet zeker dat onze groep er alles aan zal doen om de nederlaag van vorige week weg te voetballen.

Lees meer...

 

Bart Beckers trainer tweede elftal

Met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 wordt Bart Beckers de nieuwe trainer van ons tweede elftal. Hij zal deze functie gaan bekleden in samenwerking met de huidige trainer John Kloth.

Bart werd op zijn 15e lid van onze vereniging als speler van de B-jeugd en was de afgelopen jaren actief als speler van ons derde elftal. Daarnaast heeft hij al 10 jaar de leiding over respectievelijk de O15, O17 en de afgelopen twee jaar de O19. Zijn achtergrond als sportleraar en ervaring als jeugdtrainer maken van Bart een meer dan geschikte kandidaat voor deze vacature.

Het bestuur is erg blij met de aanstelling van Bart en wenst hem samen met John alvast veel succes in het nieuwe seizoen!

 

RKFC Lindenheuvel Heidebloem Comb. - VV Spaubeek 4 - 1

Opgejaagd wild

Na een heerlijk avondje handbal kijken, gaat vanmorgen de knop weer om en staat voetbal weer op 1. Er staat ons een heet middagje te wachten bij de club uit de Geleense wijk Lindenheuvel. Een oude wijsheid zegt dat hoe langer een ongeslagen reeks duurt, hoe dichterbij de eerste nederlaag komt. Laten wij hopen dat onze mannen dit in elk geval nog ff kunnen uitstellen. De vorige confrontatie tussen beide ploegen, de derde wedstrijd van dit seizoen, leverde een gelijkspel op en dat betekende dat wij na 3 wedstrijden al 4 verliespunten hadden. Afgelopen zondag werd door de selectie nog een “klein” feestje gevierd en ik stond versteld van de conditie die onze mannen nog over hadden na de zware wedstrijd tegen SVME. Echter resultaten uit het verleden tellen niet. Wij zullen vol aan de bak moeten om een resultaat mee te nemen naar Spaubeek en iedere tegenstander doet nu een stapje extra tegen ons.

Lees meer...

 

VV Spaubeek - SVME 2 - 1

Spelen voor een prijs

Vandaag is het dan zover: de uitgestelde, laatste en beslissende wedstrijd voor de eerste periode. Na jaren doet de VVS weer eens mee voor een prijs. Laten wij eerlijk zijn, gezien de reeks die het eerste op de mat gelegd heeft, is het niet meer dan verdiend dat de mannen zichzelf nu ook belonen. Maar in het voetbal gebeuren wel gekkere dingen en het is geen uitgemaakte zaak dat wij deze prijs binnen hengelen. Wij zullen flink aan de bak moeten. In aanloop naar deze wedstrijd, tegen een ploeg waar wij in competitieverband in het grijze verleden eerder tegen speelden, werd er fanatiek, zelfs op aswoensdag, getraind. De mannen lijken er klaar voor. 90 minuten vol aan de bak en dan…

Lees meer...

 

Met korting naar Fortuna - FC Twente en/of FC Groningen

Leden van VV Spaubeek kunnen voor het sterk gereduceerde tarief van slechts €5,- per persoon (voor zowel volwassenen als kinderen) de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Twente en/of de wedstrijd tegen FC Groningen bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk om voor beide wedstrijden een ticket tegen dit gereduceerde tarief aan te schaffen. 

Fortuna – FC Twente: Zaterdag 11 maart om 18.45 uur, inclusief kidsplein;

Fortuna – FC Groningen: Zondag 2 april om 16.45 uur, inclusief kidsplein.

Bestelproces tickets
Tickets voor de E & Zuid-tribune (afhankelijk van de beschikbare capaciteit) kunnen besteld en betaald worden via een speciale pagina, namelijk www.fortuna-inderegio.nl

Ontvangen van de tickets
In het betaalproces kan worden aangegeven of je de tickets per email wilt ontvangen of dat je de tickets op de wedstrijddag wilt ophalen bij de ticketunit, gelegen ter hoogte van de Oost/Zuid-tribune (Lissabonlaan). Deze ticketunit opent twee uur voor aanvang van de wedstrijd. In onderling overleg is het altijd mogelijk om de kaarten op een eerder moment op te komen halen in het stadion.

 

Voetbalprins 2023: Max I

Vanaf vandaag stort ook VV Spaubeek zich in het carnavalsgedruis. En dat kan natuurlijk niet zonder eigen prins die vooropgaat in de feestelijkheden.

We wensen onze voetbalprins Max I maar uiteraard ook alle leden, supporters en sponsoren heel veel plezier in deze Vastelaoves periode!

 

VV Spaubeek - Haslou 1 - 0

En nu carnavallen?

Laat ik beginnen met te zeggen hoe trots ik ben op onze (mijn) jongens. Een nagenoeg perfecte eerste competitiehelft, maar wij hebben nog niets. Terugkijkend zien wij bij uitwedstrijden een 100% score, terwijl wij thuis de punten laten liggen. Tel daarbij op dat er vandaag een ploeg op bezoek komt, onze buren uit Elsloo, die in bloedvorm verkeerd. De laatste 6 wedstrijden werden in winst omgezet en dat niet tegen de minste tegenstanders. Voordat de spelers zich in het carnavalsgewoel kunnen storten, wordt nog eenmaal het uiterste van hun gevraagd. Na de ietwat gelukkige overwinning in Herkenbosch verwacht ik nu een heel andere wedstrijd. Passie, inzet, strijd en voetbalintellect is vandaag nodig om punten te pakken tegen een uiterst gemotiveerd Haslou. Dus nu de inmiddels ingeburgerde strijdkreet: come on die gaele.

Lees meer...

 

Jeugdleider JO9 gezocht

Met ingang van fase 4 gaan we starten met een JO9-team. Dit team bestaat uit spelers van 7 en 8 jaar oud en speelt in de periode van 11 maart tot en met 20 mei in totaal 8 competitiewedstrijden. We zijn op zoek naar een enthousiaste leider/trainer (M/V) die deze groep onder zijn of haar hoede wilt nemen.

Begeleiding bij de wedstrijden op zaterdagochtend is het belangrijkste. Bij voorkeur geef je op dinsdag en/of donderdagavond ook de training. In overleg kan er geschoven worden met de trainingsdagen. Indien de samenwerking van beide kanten bevalt, is voortzetting in het seizoen 2023-2024 uiteraard mogelijk. Het volgen van een cursus via VV Spaubeek is altijd bespreekbaar.

Heb jij zin om deze jeugdige en fanatieke kids te begeleiden? Of wil je graag eerst meer informatie over wat wij van jou verwachten en jij van ons mag verwachten? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en wij nemen z.s.m. contact met je op!

 

SVH '39 - VV Spaubeek 1 - 2

Bloed, zweet en tranen.

Zo, de winterstop is voorbij en na een slechte prestatie tijdens de laatste oefenwedstrijd mogen wij nu weer voor het eggie. De eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. Tijdens de opening van dit seizoen hadden wij het moeilijk en was een gelijkspel het maximale. Wij waren dus gewaarschuwd. Tijdens de voorbespreking werd gewezen op de sterke punten van onze tegenstander en nadat onze nieuweling Kay Römer, een vocaal topoptreden had verzorgd, konden wij vertrekken richting Herkenbosch.

Lees meer...

 

In memoriam: Charly van der Ben

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Charly van der Ben op vrijdag 27 januari jongstleden op 71-jarige leeftijd is overleden.

Charly was maar liefst 60 jaar lid van onze voetbalvereniging. In zijn jongere jaren was Charly actief als speler, daarna bleef hij in diverse functies nauw betrokken bij VV Spaubeek. Zo was hij leider, grensrechter, bestuurslid en bezocht hij als supporter vrijwel alle wedstrijden van ons eerste elftal. Aan de periode dat Charly en Tiny de kantine beheerden, koesterden ze nog altijd erg prettige en bijzondere herinneringen.

Met het overlijden van Charly verliezen we niet alleen een geliefd persoon maar zeker ook een clubman in hart en nieren. We zullen hem erg gaan missen.

We wensen Tiny, Mark en Ilona, Pascal, Frank, Lisa, Norah en Nina heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Receptie CV De Kwakkerte

Op zondag 29 januari aanstaande vindt de prinsenreceptie van onze vrienden van CV De Kwakkerte plaats.

De opvolger van ‘onze’ prins Diego I is Jordie Bouwens, aan hem de eer om dit carnavalsseizoen over het Kwakkerteriek te regeren. Jordie wordt daarbij bijgestaan door jeugdprinses Livia.

We verzamelen zondag vanaf 17.15 uur in de foyer van de BMV ’t Hof van Sjpaubik. Om 17.45 uur gaan we de prins en jeugdprinses gezamenlijk feliciteren. Het zou uiteraard leuk zijn als we met een mooie afvaardiging van de voetbalvereniging aanwezig zijn. Tot zondag!

 

Noteren in agenda: Oetroping nuuje Voetbalprins!

Vrijdag 10 februari organiseert VV Spaubeek de ‘Carnavalsaovend 2023’. Tijdens deze avond wordt bekendgemaakt wie Prins Brent I zal opvolgen als nieuwe voetbalprins.
 
De avond wordt opgeluisterd door Coen Janssen, die in 2015 met het nummer ‘Vastelaovend Same’ de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer haalde.
 
Rondom Coens optreden verzorgt DJ Stevie M de overige muziek.
 
De avond start om 21.00 uur!

 

Sponsorcommissie zit niet stil

Terwijl onze kantine steeds meer ons ‘thuis’ wordt, is de sponsorcommissie in de weer om de omheining rondom het hoofdveld verder aan te kleden. De afgelopen periode zijn ze erin geslaagd drie nieuwe accommodatiesponsoren vast te leggen.

Banden Centrum Geleen
Al meer dan 25 jaar is Banden Centrum Geleen een vertrouwd adres voor alles wat te maken heeft met je auto. Of het nu gaat om nieuwe banden, velgen, het renoveren van velgen of om trekhaken of uitlaten – Banden Centrum Geleen helpt je graag verder.

Maar niet alleen op het gebied van autoaccessoires is Banden Centrum Geleen een gekende partner, ook op het gebied van sponsoring hebben zij hun sporen inmiddels verdiend. Want naast het sponsoren van VV Spaubeek ondersteunen ze ook ZVV Neerbeek-Banden Centrum Geleen, VV IVS, VV Caesar en GSV ’28.

Banden Centrum Geleen
Rijksweg Zuid 350
6161 BZ Geleen

Lees meer...

 

Meer Nieuws

Programma
vr, 31 mrt 2023 19:30 uur
Spaubeek 35+1
Spaubeek 35+1
: GSV`28 35+1
GSV`28 35+1

za, 01 apr 2023 13:00 uur
Spaubeek JO17-1
Spaubeek JO17-1
: EVV / RIOS`31 JO17-2JM
EVV / RIOS`31 JO17-2JM

14:30 uur
Spaubeek JO19-1
Spaubeek JO19-1
: De Ster JO19-1
De Ster JO19-1

17:00 uur
Spaubeek (vet)
Spaubeek (vet)
: Sportclub`25 (vet)
Sportclub`25 (vet)

zo, 02 apr 2023 10:00 uur
Caesar 6
Caesar 6
: Spaubeek 5
Spaubeek 5

Bunde 3
Bunde 3
: Spaubeek 3
Spaubeek 3

11:00 uur
Spaubeek 4
Spaubeek 4
: VV Zwentibold 3
VV Zwentibold 3

14:30 uur
Spaubeek 1
Spaubeek 1
: BMR 1
BMR 1

zo, 16 apr 2023 12:00 uur
SHH 2
SHH 2
: Spaubeek 2
Spaubeek 2

Activiteitenkalender

No current events.